Μιντιάρχης | Οι έρωτες που «πάτωσαν», ο Τσίπρας στον ΣΚΑΪ και, ξανά, «Τμήμα Ηθών»

Μιντιάρχης | Οι έρωτες που «πάτωσαν», ο Τσίπρας στον ΣΚΑΪ και, ξανά, «Τμήμα Ηθών»

Διπλός… Μανουσάκης από την επόμενη σεζόν, επιβεβαίωση για ΝΔ και Οικονόμου, «πάγωμα» νέων εφημερίδων και πολλά άλλα…

? Η τελευταία συνεργασία του Μανούσου Μανουσάκη με τον ΑΝΤ1 ήταν τη σεζόν 2007-08 με τη σειρά «Φάρος» που τότε κόπηκε πρόωρα, στο πλαίσιο ευρύτερων περικοπών. Ο Μανουσάκης επιστρέφει στον ΑΝΤ1, από την επόμενη (2023-24) σεζόν με remake του… θρυλικού «Τμήματος Ηθών». Είχε προβληθεί το 1992-95 και σε κάθε επεισόδιο συμμετείχαν συμμετέχουν διαφορετικοί ηθοποιοί, σεναριογράφοι και σκηνοθέτες ενώ το καστ της ομάδας των αστυνομικών παραμένει σταθερό σε κάθε κύκλο.

? Πλην αυτού, ο Μανουσάκης ετοιμάζει, επίσης για το 2023-24, την τρίτη συνέχεια του «Κόκκινου Ποταμιού» για το Open. Έχουν ήδη τεθεί τα πάντα επί τάπητος, ερώτημα βέβαια ο αν φετινός, δεύτερος κύκλος, δεν φέρει καλά νούμερα – κάτι απίθανο…

? Μιας και λέμε για νούμερα, ευτυχώς έπεσε σε μονοψήφια το «Love Island» του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – κουβά… πήγαν τα πρωινομεσημεριανάδικα της Παρασκευής που αποθέωναν το ερωτικό ριάλιτι του καναλιού. Το οποίο είναι «απεχθές, επονείδιστο» (σ.σ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, λείπεις…) και, ως όλα δείχνουν, μη βιώσιμο με 6,7% στο δυναμικό κοινό και 8% στο σύνολο.

? Μια εβδομάδα πριν τα γράφαμε, για τις πολιτικές βλέπεις του Δημήτρη Οικονόμου, του ΣΚΑΪ, μιας επιβεβαίωσαν το Σάββατο τα «Παραπολιτικά». Αν το καλοσκεφτείς (Μπάμπης Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μελλοντικά ο Γιώργος Αυτιάς) ο ΣΚΑΪ είναι εργοστάσιο παραγωγής βουλευτών…

? Ειρήσθω εν παρόδω την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ, κι αφού ο Πάνος Σκουρλέτης του ΣΥΡΙΖΑ τους έκανε πλάκα («δεν το γυρνάμε στον ΑΝΤ1, να δούμε τον Αλέξη Τσίπρα στον Παπαδάκη και να το σχολιάσουμε όλοι μαζί;»), ο Οικονόμου απάντησε «ο κ. Τσίπρας θα έρθει και εδώ το έχουμε κανονίσει». Ενδιαφέρον…

? Μία ακόμα αλλαγή στον Όμιλο ΑΝΤ1 με τη συγκεκριμένη να αφορά στους ραδιοφωνικούς του σταθμούς, Rythmos και Easy: ο Πίτερ Γιαμαρέλος αναλαμβάνει από σήμερα γενικός διευθυντής των ραδιοφώνων.

?️ Εκδότες και επενδυτές ανέμεναν πρόωρες εκλογές, σχεδίασαν νέες εφημερίδες αλλά έχουν «παγώσει», έως ακυρωθεί, τα πλάνα. Κι αυτά από την DPG του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κι αυτά της 24Media του Δημήτρη Μάρη.

? Στον Alpha επέστρεψε, έπειτα από περίπου δέκα χρόνια, ο Γιώργος Ψύλλιας µετά την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ.

↪️ Στην Google μετακινείται ο Πάνος Μπόλλας, από την Εθνική Τράπεζα, όπου διατηρούσε ρόλο Brand Experience Director. Διαθέτει 20αετή πείρα σε ρόλους σημαντικής ευθύνης στον τομέα Marketing και Digital Επικοινωνίας σε εταιρείες όπως οι ΟΠΑΠ, Wind και Dell.

?️ Ναι κάτι αισιόδοξο! Οι χρήστες χάνουν την εμπιστοσύνη τους στα social media, όπως ανέδειξε η 6η ετήσια έρευνα του Insider Intelligence για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις ΗΠΑ. Η εμπιστοσύνη των χρηστών στις πλατφόρμες έχει μειωθεί σημαντικά σε βασικούς τομείς, όπως το απόρρητο, η ασφάλεια και η συνάφεια των διαφημίσεων.

?️ Εξαιρετική τηλεθέαση έφερε η μετάδοση των εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ από την ΕΡΤ3. Εξαιρετική! Την παρακολούθησαν είδαν τουλάχιστον για 1 λεπτό περισσότεροι από 1.680.394 τηλεθεατές.

? Αθλητικά έχει και η επαρχία. Από σήμερα και κάθε Δευτέρα στις 18:00 στην κρητική Τηλεόραση Creta, η Χρύσα Ζερβού θα αναλύει όλα όσα συνέβησαν στην αθλητική επικαιρότητα του Σαββατοκύριακου με εκλεκτούς συναδέλφους και καλεσμένους.

? Ο ΠΣΑΤ ενημέρωσε ότι από σήμερα, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου θα αρχίσει η διαδικασία καταβολής του επιδόματος παρακολούθησης των σεμιναρίων που πέρασαν τα μέλη του… ένα χρόνο πριν. Κάλλιο αργά…


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.