Μιντιάρχης | ΑνταρΣΙΑ πρωτιάς, ερτζιανός «Πανίκας», αθλητικά στο VICE

Μιντιάρχης | ΑνταρΣΙΑ πρωτιάς, ερτζιανός «Πανίκας», αθλητικά στο VICE

Στα άδυτα του ΣΚΑΪ επικρατούν ζυμώσεις μετά τα χαμηλά νούμερα ενώ πρώτευσε το δελτίο, επάνοδος Σεφερλή και Τσαβαλιά, νέα εκπομπή με Ιωάννου.

? Σταθερά πρώτος ο ΣΚΑΪ στην κούρσα της τηλεθέασης στα δελτία ειδήσεων και τον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη τις καθημερινές και τον Γιάννη Παπαδόπουλο τα Σαββατοκύριακα αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του κοινού με 419.412 τηλεθεατές και μέσο όρο στο γενικό σύνολο του κοινού 15%. Ακολούθησαν το δελτίο του Mega με τις Ράνια Τζίμα και Κατερίνα Παναγοπούλου με 331.207 (12,2%) και τρίτο ήταν το Star, με Μάρα Ζαχαρέα και Σπύρο Λάμπρου, με 316.017 (11,5%).

? Με πρωτιά και εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης μπήκε η 6η σεζόν για το «Ρουκ Ζουκ» και τη Ζέτα Μακρυπούλια. Το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 ήταν πρώτο στο δυναμικό κοινό 18-54 για τον μήνα Σεπτέμβριο στη ζώνη προβολής του με ποσοστό 17,9% αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό τουλάχιστον 7,2 μονάδες.

? Μιας και ο λόγος για τηλεθέαση, στον ΣΚΑΪ είναι προβληματισμένοι με την πρωινή ζώνη. Η… μετακόμιση των «Αταίριαστων» από τις 10 το πρωί στις 12 το μεσημέρι χαντάκωσε μια πετυχημένη εκπομπή (για να «χωρέσει» η Φαίη Σκορδά) και συζητιέται έντονα το σενάριο να μπουν στο… πολύ πρωί, με παράλληλες αλλαγές σε αυτή των Δημήτρη Οικονόμου, Ακη Παυλόπουλου και Ντόρας Κουτροκόη. Κρατήστε το. Μαζί και με το ότι οι «Δεκατιανοί» την Κυριακή δεν ξεπέρασαν καν το 6%.

? Ε, ας ρίξω και το τυράκι. Τράμπες. Αλλαξοκ@λιές το έλεγαν στο χωριό μου… Ωστόσο υπάρχει ήδη μια μεγάλη διαφωνία. Το λες και… ανταρσία. Θα επανέλθω.

? Επιστρέφουν μεθαύριο, Πέμπτη 6/10 οι «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη στον Alpha, με ένα αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη. Τον λυράρη που έγινε αφίσα στα νεανικά δωμάτια την δεκαετία του ’70, γέμιζε τις αθηναϊκές μπουάτ αλλά ένιωθε ελεύθερος μόνο στις κορφές της Κρήτης, όπως ο ίδιος έλεγε.

? Ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώματα του «Family Game» και ενώ πολλοί δοκιμάστηκαν για το ποιος θα καλωσορίζει τις διαγωνιζόμενες οικογένειες, αυτοί που τελικά επιλέχθηκαν είναι ο Μάρκος Σεφερλής με την Ελενα Τσαβαλιά.

?? Χαμηλά η τηλεθέαση για τη μουντιαλική εκπομπή «Ο δρόμος για το Κατάρ» του ΑΝΤ1, η σαββατιάτικη έκανε τηλεθέαση… 0,6%. Δεν φταίει η εκπομπή ή το προϊόν. Η ώρα προβολή ευθύνεται: ας πάει απόγευμα, πριν το δελτίο.

? Σε αθλητικά ερτζιανά… ο «Πανίκας»! Ο άλλοτε νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, άρχισε από χθες καθημερινά εκπομπές, 7 με 8 το πρωί στον Libero 107.4, καθημερινά μαζί με την Κατερίνα Νικολάου και τον Ντίνο Ιγνατίου.

? Νέα εκπομπή και στην ΕΡΑ Σπορ. Το «Κατά Ιωάννου ευαγγέλιο», από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 13:00, με τον Βαγγέλη Ιωάννου να σχολιάζει την αθλητική επικαιρότητα.

⚽ Οι εκπομπές του VICE Greece  θα μεταδίδονται εφεξής στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+. Και μάλιστα με μπόλικα αθλητικά προγράμματα, όπως εκπομπές για τα «φυτώρια» των νέων ταλέντων, για την Εθνική Γυναικών αλλά και με Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχουν πάρει μέρος με την Εθνική στα Μουντιάλ του 1994, του 2010 και του 2014.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.