Μιντιάρχης | Και Flash και Attica TV οι… Μπάκοι, επανένωση «Απαράδεκτων» και Α2 μπάσκετ στην ΕΡΤ

Μιντιάρχης | Και Flash και Attica TV οι… Μπάκοι, επανένωση «Απαράδεκτων» και Α2 μπάσκετ στην ΕΡΤ

Πρώτες ελληνικές, μπασκετικές μεταδόσεις, οι εξελίξεις με τις επενδύσεις των Μπάκου και Καϋμενάκη και πού θα ανταμώσουν οι «Απαράδεκτοι».

?️ Οι εξελίξεις αναφορικά με το brand του Flash και την εξαγορά του από το δίδυμο των Μπάκου και Καϋμενάκη, δεν αφήνουν ευλόγως ανεπηρέαστη την ιστοσελίδα Flash.gr. Το διετές πρόγραμμα οικονομικής εξυγίανσης στο ενημερωτικό portal έτρεξε ως διευθυντής ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος που κατά πάσα πιθανότητα αποχωρεί μετά το εν λόγω deal. 

? Ο Σωκράτης Κόκκαλης και το εν λόγω δίδυμο είχαν επιχειρηματικές παρτίδες και στις αρχές του καλοκαιριού, όταν εξαγόρασαν το 31,7% της Intrakat (το ποσοστό άνηκε στην Intracom) στην τιμή των 2,95 ευρώ ανά μετοχή έναντι 70,1 εκατ. ευρώ.

? Σημειωτέον ότι η εταιρεία όπου ανήκει το Action24, και σύντομα τα Μέσα του Flash, ονομάζεται Greenhill Investments Limited και ως ιδιοκτήτες εμφανίζονται οι Δημήτρης Μπάκος, Γιάννης Καϋμενάκης και Αλέξανδρος Εξαρχος. Θυγατρική αυτής εμφανίζεται η Media Time η οποία απέκτησε το 30% του χρόνου λειτουργίας του περιφερειακού σταθμού Attica TV, επιβεβαιώνοντας μέχρι… κεραίας το πρόσφατο ρεπορτάζ μας.

? Το «Ό,τι αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο κάνει πρεμιέρα Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 21:00 στο Open. Ξεχωριστοί καλεσμένοι σε μία μοναδική μουσική βραδιά και ανάμεσά τους και η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Αναβιώνει, έστω κι εξ ημισείας, η παρέα από τους «Απαράδεκτους», καλεσμένη θα είναι η Ρένια Λουιζίδου που εκείνα τα παλιά τα χρόνια είχαμε γνωρίσει τηλεοπτικά ως… «Αστροπελέκι».

Μιντιάρχης | Και Flash και Attica TV οι… Μπάκοι, επανένωση «Απαράδεκτων» και Α2 μπάσκετ στην ΕΡΤ

? Κι ενώ οι αρχικές πληροφορίες, που γνώριζε η στήλη, ήθελαν το «Ράδιο Αρβύλα» να ξεκινά γύρω στις 10 Δεκέμβρη στον ΑΝΤ1, ήτοι μετά τα ματς των ομίλων και των «16» του Μουντιάλ, εντέλει υπήρξε αλλαγή σκέψεων και πλάνων και η επιστροφή του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του θα γίνει, οριστικά, στις 17 Οκτωβρίου, ώρα 20:00.

? Νέος διευθυντής στην «Εφημερίδα  των Συντακτών» εξελέγη μετά από ψηφοφορία ο Σωτήρης Μανιάτης, αναλαμβάνοντας τη θέση του Νίκου Βουλέλη.

?? Eνα σπουδαίο αφιέρωμα στους πρόσφυγες και τον αθλητισμό με αφορμή την επέτειο από τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή θα αρχίσει την Κυριακή 16 Οκτωβρίου και για δέκα εβδομάδες, στις 13:00, από την ΕΡΑ Σπορ. Η εκπομπή θα έχει τίτλο «Στα γήπεδα της Ιστορίας» και θα την παρουσιάζει ο Θωμάς Σίδερης.

? Η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει live όλες τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής της Basket League, εκτός από το Ιωνικός Νικαίας – Κολοσσός Ρόδου που θα μεταδοθεί από το ERT Sports.

? H EΡΤ θα μεταδώσει και φέτος επιλεγμένους αγώνες της Α2 μπάσκετ. Η πρεμιέρα θα γίνει την Κυριακή 10/10 στις 15:00, με την αναμέτρηση ΑΟ Ψυχικό  – AΣΑ Κόροιβος, που θα μεταδοθεί live στο ERT Sports. Sorry, Elite League Ερρίκος Ντυνάν τη λέμε, πλέον…


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.