Μιντιάρχης | Βγάζει υβριδική (και) το Star, νέο ντουέτο στον ALPHA

Μιντιάρχης | Βγάζει υβριδική (και) το Star, νέο ντουέτο στον ALPHA

Τι θα γίνει με «Αρβύλα» και «Εκατομμυριούχο» στον ΑΝΤ1, επάνοδος Γεωργαντά, ποια περιφερειακά κανάλια θα δείχνουν Α2 μπάσκετ.

? Ως γράψαμε και από χθες, από 17 Οκτωβρίου επιστρέφει το «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1. Με την έναρξη του Μουντιάλ (από 20/11) η εκπομπή θα σταματήσει και θα επανέλθει στους δέκτες μας μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, από Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ενώ το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» είτε θα μετακομίσει στη ζώνη των Σαββατοκύριακων είτε θα σταματήσει την προβολή του μέχρι τέλη Απριλίου… 

?️ Άκλαφτο πάει το «Love Island» στον ΣΚΑΪ. Λίγη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ένα πανάκριβο πρόγραμμα που γυρίζεται εξ ολοκλήρου στην Τενερίφη, αδύναμοι οι παίκτες τηλεοπτικά και, έξτρα, καταγγελίες στο ΕΣΡ για την ποιότητα (σ.σ. ποια;..) του προγράμματος.

?️ Μετά την ΕΡΤ (ERTflix), τον ΑΝΤ1 (ΑΝΤ1+, συνδρομητικό), το Mega (Mega Play), το Open (Open Hybrid) και τον ΣΚΑΪ (ΣΚΑΪ Hybrid) βγάζει τη δική του υβριδική πλατφόρμα και το Star, που θα παρέχει on demand στους τηλεθεατές του όλες τις ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές του.

? Με δίδυμο στο δελτίο ειδήσεων και τα Σαββατοκύριακα στον Alpha. Μετά τη Μαρία Νικόλτσιου και την Εφη Μπαρμπάτση που φέτος πρωτοτυπούν στο μεσημεριανό δελτίο τις καθημερινές, το κανάλι θα δοκιμάσει δίδυμο και τα Σαββατοκύριακα και όλα δείχνουν πως Παναγιώτης Σουρέλης και Χρύσανθος Κοσελόγλου θα αναλάβουν τον ρόλο. 

? Ο Θέμης Γεωργαντάς και το «After Dark» κάνουν πρεμιέρα την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 23:45 στο Open. Πρώτος καλεσμένος της σεζόν ο επιτυχημένος λαϊκός ερμηνευτής Θοδωρής Φέρρης. 

?Ξεκινά δειλά δειλά το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ2. Στις 13:00, κάθε Σάββατο και Κυριακή, θα προβάλλεται και φέτος το «ΠΟΠ Μαγειρική». Ο σεφ Ανδρέας Λαγός μας λέει τα μυστικά για τη δημιουργική μαγειρική. Καλεσμένοι οι δημοσιογράφοι Χριστίνα Βραχάλη και ο Κώστας Παπαχλιμίντζος, το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα.

?️ Η πίστα της Suzuka στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου θα φιλοξενήσει τον 18ο αγώνα του πρωταθλήματος της Formula 1 το τριήμερο 7-9 Οκτωβρίου 2022. Έπειτα από απουσία δύο ετών, η ιστορική αυτή πίστα είναι πιθανό να αναδείξει πρωταθλητή. Οι ελεύθερες δοκιμές 1, 2 & 3 του Γκραν Πρι της Ιαπωνίας θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ Sports 1 μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX.

?️ Τα δικαιώματα της F4 απέκτησε ο ΑΝΤ1 για το ΑΝΤ1+. Τα εφτά grand prix θα μεταδοθούν σε μαγνητοσκόπηση στο ψηφιακό κανάλι του ομίλου, σε περιγραφή του Μανώλη Μανή και του Θωμά Γεωργίου…

? Εκτός από την ΕΡΤ που θα μεταδίδει έναν αγώνα της Α2, η Elite League κάθε Κυριακή μεσημέρι στις 15:00, η ΕΟΚ ήρθε σε συμφωνία με περιφερειακούς σταθμούς για την μετάδοση των υπόλοιπων αγώνων της κατηγορίας, κάθε αγωνιστική.

?? Τα κανάλια είναι: Kontra Channel στην Αττική, TV100 στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, Ionian TV σε Πάτρα και Πελοπόννησο, Star Κεντρικής Ελλάδας, Κρήτη TV, Ena Channel σε Καβάλα και Ανατολική Μακεδονία, Ήπειρος TV στην περιοχή των Ιωαννίνων, TRT στη Θεσσαλία και Flash TV στην Κοζάνη και τη Δυτική Μακεδονία.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.