Μιντιάρχης | Το ΕΣΡ για τη 12χρονη, για πλημμέλημα ο Μένιος και νέο… Διαφάνι

Μιντιάρχης | Το ΕΣΡ για τη 12χρονη, για πλημμέλημα ο Μένιος και νέο… Διαφάνι

Μετά από αίτημα της ΕΣΗΕΑ κινήθηκαν στο ΕΣΡ, η εισήγηση κατά Φουρθιώτη, νέα σειρά ο ΑΝΤ1.

?️ Άργησε αλλά η ΕΣΗΕΑ κουνήθηκε και λίγο. Το ΔΣ απέστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, Αθανάσιο Κουτρουμάνο ζητώντας του το ΕΣΡ να πάρει θέση για τον τρόπο που προβάλλεται η είδηση σχετικά με την 12χρονη του Κολωνού.

? Εύλογη η απορία: έπρεπε να το ζητήσει η ΕΣΗΕΑ, κύριε Κουτρουμάνε; Θα μου πείτε, αργά τα ζα πάει το ΕΣΡ εδώ και χρόνια, δεν αποτελεί είδηση. Και προφανώς πρέπει να ασχοληθεί το συμβούλιο με το ότι η Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha και ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Mega  έδειξαν live φωτογραφίες της 12χρονης.

? Εμετός, απλά. Τηλεοπτικός εμετός.

⚖️ Και τι έκανε το ΕΣΡ; Απάντησε με δήλωση της αντιπροέδρου, Ευτέρπης Κουτζαμάνης-Δρίλια, ότι «με βάση την ισχύουσα νομοθεσία “σε κάθε περίπτωση απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο δημοσιοποίηση περιστατικών που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας του ανηλίκου θύματος πράξης που υπάγεται στα εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, από την καταγγελία της πράξης έως την έκδοση αμετάκλητης απόφασης”». Χαίρω πολύ, Χαιρόπουλος.

?‍♂️ Την καταδίκη του Μένιου Φουρθιώτη για τους στημένους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του πρότεινε ο εισαγγελέας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών. Ωστόσο εισηγήθηκε στους δικαστές να τον κηρύξουν ένοχο μόνο για πράξεις πλημμεληματικού χαρακτήρα (ηθική αυτουργία σε παράνομη οπλοκατοχή και ψευδή καταγγελία) κι όχι για το κακούργημα, που μάλιστα, είχε οδηγήσει στην προφυλάκιση του.

? Βαριά… όπλα ρίχνει μέσα στο 2023 με τον ΑΝΤ1 σε νέα σειρά με την Κατερίνα Λέχου και τον Τάσο Νούσια ως πρωταγωνιστικό δίδυμο. Μία παραγωγή που λέγεται ότι θα έχει άρωμα από… Διαφάνι.

? Το «Μουσικό κουτί», η πιο ανατρεπτική μουσική εκπομπή με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη, που έχει κερδίσει το πιο δυνατό χειροκρότημα και την αγάπη των τηλεθεατών, συνεχίζει για τρίτη σεζόν το περιπετειώδες ταξίδι της και κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 απόψε, στις 22:00. Τραγουδούν η Πίτσα Παπαδοπούλου και οι String Demons.

? Η (προερχόμενη από τη Wind) Αγγελική Ελευθερίου ανέλαβε το πόστο της γενικής διευθύντριας επικοινωνίας της Nova, διαδεχόμενη τον Γιώργο Τσαπρούνη (που πήγε στην ίδια θέση στην Intrakat).

? Την επανένταξη του Αθήνα 9.84 στις ακροαματικότητες αποφάσισε το ΔΣ του σταθμού, για πρώτη φορά μετά από 9,5 χρόνια.

? Εκτός του Βασίλη Γερασίμου, ένας άλλος παλιός, «χελακικός» Σπορεφεμίτης που πέρασε κι από τον αποτυχημένο Over FM, εντάχθηκε στον Ellada FM 94.3: ο Δημήτρης Μπαλής που θα κάνει εκπομπές κάθε Σαββατοκύριακο.

? Η άλλοτε εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του Ποταμιού, Κατερίνα Μπακογιάννη, αναλαμβάνει καθήκοντα Head of Podcasts για το σύνολο του ομίλου Μαρινάκη, ήτοι της Alter Ego Media.

⚽ Την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ίντερ θα μεταδώσει live απόψε στις 22:00 το Mega, για την 4η αγωνιστική του Champions League


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.