Μιντιάρχης | Μεταγραφές για Σαλαγκούδη, Βάσσου, αλλαγές στον ΣΚΑΪ, απόλυση ρεπόρτερ ΑΕΚ

Μιντιάρχης | Μεταγραφές για Σαλαγκούδη, Βάσσου, αλλαγές στον ΣΚΑΪ, απόλυση ρεπόρτερ ΑΕΚ

Καυτό, μιντιαρχικό ρεπορτάζ σε κάθε μέτωπο, όπως κάθε μέρα…

? Οργανώνεται το νέο Action24. Διευθυντής έχει αναλάβει ο Γιάννης Σαραντάκος με στόχο να βγάλει live πρόγραμμα, από τις 6 το πρωί μέχρι και τα μεσάνυχτα. Στο πρωινό θα είναι οι Γιώργος Κακούσης και Άννα Λιβαθινού και, μετά, θα ακολουθεί ο Νίκος Υποφάντης που αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ.

?️ Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων (στις 19:00) θα βρίσκεται ο Βασίλης Τσεκούρας (ήταν στο Open) με σχολιαστές την Ανδριάνα Ζαρακέλη και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο. Διευθυντής ειδήσεων θα είναι ο Στράτος Μπαλής, άλλος πρώην του ΣΚΑΪ ενώ στο βραδινό πρόγραμμα παραμένει ο Γιώργος Πιέρρος με τον Δημήτρη Τάκη και την Ελένη Καλογεροπούλου.

? Η Ιωάννα Βάσσου από το Star θα εκφωνεί το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, εκπομπή θα έχει και η Αθηναΐς Νέγκα ενώ μέσω του Action24 επιστρέφει στη μικρή οθόνη με εκπομπή το Σαββατοκύριακο η Ανθή Σαλαγκούδη.

❄️ Απίθανο όμως να προλάβουν για μέσα Νοεμβρίου για πρεμιέρα. Καλό Δεκέμβρη, η εκτίμηση της στήλης.

⁉️ Αληθεύει ότι στην (εξαιρετική, η αλήθεια είναι) Μαριλού Ρεπαπή έγινε πρόταση από τον ΣΚΑΪ να αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου, με πάνελ της επιλογής της;

? Είπα ΣΚΑΪ και το έψαξα. Το σκέφτονται περί «Αταίριαστων» και τράμπα με Φαίη Σκορδά. Αφού τους έκαψαν με τη φετινή αλλαγή ώρας, ποτέ δεν είναι αργά.

?️ Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Βασίλης Κικίλιας είναι οι κύριοι υποψήφιοι για περιφερειάρχες Αττικής στη μετά-Πατούλη εποχή, ο οποίος έχει τελειώσει για τη μητσοτακική ΝΔ. Μιντιακώς μας ενδιαφέρει διότι ο πρώτος κλείνει τη μια συνέντευξη μετά την άλλη – κουράστηκα και μόνο που το έγραψα.

⚖️ Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου και Κώστας Αρβανίτης, απέστειλαν εξώδικο στην εφημερίδα «Καθημερινή» και στον Τάκη Θεοδωρόπουλο, για άρθρο που υπογράφει ο τελευταίος με τίτλο «Άλλο Ερντογάν και άλλο Κατρούγκαλος», και που δημοσιεύθηκε στις 22/9, επειδή τους χαρακτήρισε «ψευδώς, αβάσιμα, υβριστικά και συκοφαντικά ως πρόθυμους και έγκυρους πληροφοριοδότες», που κάνουν «εξαιρετική δουλειά κατά της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο».

?‍♂️ Σοβαρά, γράφεις τέτοια και θα τη βγάλεις καθαρή;

? Οι «Ράδιο Αρβύλα» παρέμειναν και προχθές, Τρίτη 18 Οκτωβρίου, στην κορυφή της τηλεθέασης, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά τους από τον ανταγωνισμό. Ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση τερμάτισαν και πάλι πρώτοι, στην ώρα προβολής τους στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 25,5%.

? Αποκαλύψεις κάνουμε και μέσω Twitter. Έσχατη, η απόλυση του ρεπόρτερ ΑΕΚ από τα «Νέα», Νίκου Κιτσιγιάννη, διότι δεν αναφέρθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα στο ΑΕΚ – Ατρόμητος. 108η θέση και πολύ μας είναι…


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.