Πιστός στον Γιώργο Λιάγκα ο ΑΝΤ1 - Η επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση του συμβολαίου του

Μιντιάρχης | Κυβέρνηση και Εισαγγελέας κατά Λιάγκα, μήνυση Αλαφούζου κατά βουλευτή

Τι… εκνεύρισε τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ, τι νομικές ενέργειες γίνονται εναντίον του Λιάγκα, ποια εκπομπή κάνει πρεμιέρα.

? O υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απέστειλε επιστολή στο ΕΣΡ με αφορμή τις διαρροές δικαστικών εγγράφων για την υπόθεση της 12χρονης. «Θεωρούμε αδήριτη ανάγκη την άμεση και κατά προτεραιότητα παρέμβαση του συμβουλίου σας» ζήτησε.

? Βέβαια… ψώνισε από σβέρκο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, διότι δεν υπάρχει Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Αργά τα ζα, όπως πράττει εδώ και πολλούς μήνες. Ασχολείται με υποθέσεις τριών και τεσσάρων ετών, που δεν έχουν πια κανένα νόημα.

❓ Αν υπήρχε όντως το ΕΣΡ, μια ισχυρή ανεξάρτητη Αρχή, ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα έκανε εκπομπή. Ούτε χθες, ούτε σήμερα. Θα την είχε παύσει μέχρι να διαλευκάνει την υπόθεση. Ναι, ή όχι;

?‍⚖️ Άλλωστε ήδη ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Αντώνης Ελευθεριάνος διέταξε προκαταρκτική εξέταση «για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκων και παραβίαση δικαστικού απορρήτου». Σκοπός της έρευνας, είναι σύμφωνα με πληροφορίες, να διακριβωθεί εάν τα παραπάνω αδικήματα έχουν τελεστεί με τη διακίνηση φωτογραφιών της ανήλικης ή άλλου οπτικού υλικού όπως ειπώθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

? Το καλύτερο, για τον Λιάγκα, το είπε πάντως ο Χρήστος Κούτρας στον ΣΚΑΪ σχολιάζοντας το θέμα: «Λίγο φρένο δεν μπορείς να βάλεις στον εαυτόν σου; Προφανώς όμως δεν μπορεί. Και θυσιάζει τα πάντα στο βωμό της τηλεθέασης». Σώπα…

? Τη Δευτέρα 24/10 στις 23:00 κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «365 στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου στην ΕΡΤNEWS. Στην πρώτη εκπομπή ταξιδεύει στο ανατολικό Αιγαίο και καταγράφει στιγμές των κατοίκων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των συνόρων.

?‍♂️ Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζου, κατά του βουλευτή του Μερα25 Κλέωνα Γρηγοριάδη. Αφορμή, η ανάρτηση του τελευταίου στο Twitter για τη δήλωση (από το βήμα της Βουλης): «Μαρινάκης, Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης έχουν τα ΜΜΕ που μας λένε ”Πουτινάκια”, σε κάθε ευκαιρία, όταν κάνουμε κριτική στην κυβέρνηση. Την ίδια στιγμή αυτοί οι τρείς ΠΛΟΥΤΊΖΟΥΝ διακινώντας ρωσικό πετρέλαιο».

?️ O Γρηγοριάδης σχολίασε στα κοινωνικά δίκτυα: «Για αυτήν την δήλωση μου έλαβα μηνυτήρια αναφορά σήμερα από τον κ Αλαφούζο. Όσες μηνύσεις και να έρθουν δεν πρόκειται να σταματήσω να παλεύω απέναντι σε όλους εκείνους που έχουν κάνει την Ελλάδα αποικία. Κάθε μήνυση σας είναι ”παράσημο”».

? Μετά τον Βασίλη Γερασίμου και τον Δημήτρη Μπαλή, και ο Τάσος Ζαχαράκης έκανε το δρομολόγιο Over FM – Ellada FM με εκπομπές κάθε Σαββατοκύριακο στις 14:00.

⛔ Ο οποίος Over FM έχει σιγήσει, εδώ και μέρες, και μέσω wed radio. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε με φιλοδοξίες αλλά απέτυχε. Αν δεν υπάρχει ρευστό, νομοτέλεια είναι.

?? Συνεντεύξεις των Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ και Βαγγέλη Παυλίδη της ΑΖ Αλκμααρ θα έχει το Σαββατοκύριακο στις 12:00 η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ο δρόμος για το Κατάρ» με τους Δημοσθένη Γεωργακόπουλο και Έλενα Παπαδοπούλου.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.