Μιντιάρχης | Από Ψινάκη έως Τριανταφυλλίδου και… Πάτση

Μιντιάρχης | Από Ψινάκη έως Τριανταφυλλίδου και… Πάτση

Τι ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ για τη 12χρονη, ποια εκπομπή κόπηκε, πού επιστρέφει η Ιωάννα και το… μιντιακό παρελθόν του διαγραμμένου από την ΚΟ της ΝΔ.

☢️ Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανέφερε ότι «παρακολουθεί τον τρόπο με τον οποίο, ιδιαίτερα ορισμένες τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και ιστοσελίδες, εξακολουθούν να παραβιάζουν κάθε έννοια δεοντολογίας, στην υπόθεση της 12χρονης, που συγκλονίζει το πανελλήνιο». Και «επαναλαμβάνει την αυστηρή σύσταση προς όλους τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με την υπόθεση, και κυρίως τους διευθυντές ενημέρωσης,  να σεβαστούν την προσωπικότητα του ανήλικου θύματος και να προστατεύσουν τη ζωή και το μέλλον του».

? Ήδη, το πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ έχει επιληφθεί περιπτώσεων συναδέλφων που στην παρουσίαση του θέματος δεν τήρησαν τον κώδικα δεοντολογίας και το καταστατικό.

? Ένα πρωτότυπο project υπόσχεται ο Ηλίας Ψινάκης, με τη σύμπραξη της Αννίτας Πάνια, στο Mega, ωστόσο συμφωνία δεν έχει υπάρξει ακόμη.

? Δεν… τράβηξε το πρωινό του ANT1 με το διευρυμένο δελτίο ειδήσεων που προβάλλεται πριν την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, με τον Γιώργο Γρηγοριάδη και την Ηρώ Ράντου. Ξεκινούσε στις 05:00, δεν έφερε τηλεθέαση και αποφασίστηκε να «κοπεί». Οι δημοσιογράφοι θα αξιοποιηθούν στον ενημερωτικό τομέα.

? Επτά χρόνια απουσιάζει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου από την μυθοπλασία, ήτοι από το 2015 και το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» του Alpha. Και επιστρέφει, αφού εντάσσεται στο καστ της σειράς «Παγιδευμένοι» με έναν, ως λένε, πρωτότυπο ρόλο.

❓ Κουίζ. Ποια φρέσκια συνεργασία ανταμώνουν δημοσιογράφοι αντίθετων, αντιπάλων ομίλων, που ο ένας έκραζε διαρκώς κάποτε τα άρθρα του άλλου με τιτιβίσματα;

⤵️ Από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν βγήκαν αυτή τη φορά να πανηγυρίσουν την τηλεθέαση του αρχηγού τους. Ούτε 8% δεν έκανε το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη με καλεσμένο τον Αλέξη Τσίπρα.

?️ Ομολογώ υποκλίνομαι στον Ανδρέα Πάτση, που είναι στην επικαιρότητα από προχθές. Διότι είχε το σθένος, κατά μερικούς, θράσος, κατά άλλους, να βγει σχεδόν σε όλα τα κανάλια και τα ραδιόφωνα εξηγώντας γιατί δεν έχει κάνει, ως λέει ο ίδιος, τίποτε το μεμπτό – αλλά η ΝΔ τον διέγραψε από την ΚΟ της. Είπε και μια ωραία ατάκα: «Νομίζετε ότι ένα πολιτικό κόμμα δεν ξέρει ποιον έχει στα ψηφοδέλτια του;». Κρατήστε το. Ισχύει για κάθε κόμμα. Όντως.

? Ειρήσθω εν παρόδω ο Πάτσης, εκτός από τις επιχειρήσεις του και την εμπλοκή του σε ομάδες, ήταν κάποτε και στα media. Ήταν ιδιοκτήτης ραδιοσταθμού στη Θεσσαλονίκη, του North 98, προ δεκαετίας. Το 2018 ο σταθμός πωλήθηκε στον δημοσιογράφο των «Παραπολιτικών», Θανάση Φουσκίδη.

? Οι αθλητικοί του Mega το έκαναν ξανά το θαύμα τους χθες. «Παίζεται η 3η θέση» είπαν, για τη Ρέιντζερς. Ναι, έχει χάσει 4-0 από τον Αγιαξ και πρέπει να κερδίσει με 5 γκολ διαφορά. Όντως, αμφίρροπο το ματς.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

 

 

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.