Μιντιάρχης | Από ΠΑΣΟΚ και «Βαβέλ» ως Αλαφούζο και Καραϊβάζ…

Μιντιάρχης | Από ΠΑΣΟΚ και «Βαβέλ» ως Αλαφούζο και Καραϊβάζ…

Πλούσιο και σήμερα το ρεπορτάζ του Μιντιάρχη…

? Με έναν «μεγάλο ινομυωματώδη όγκο» διεγνώσθη, για δεύτερη φορά, η Σάρον Στόουν. Η διάσημη ηθοποιός του Χόλυγουντ μοιράστηκε στα social media ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και αναβάλλει φυσικά την προγραμματισμένη της επίσκεψη στην Ελλάδα για να παραβρεθεί στο συνέδριο της Vogue Greece.

 ?? Σας τα έγραψα προ ημερών, στο θέμα Ενδιαφέρεται η Nova για το Star; (που μόνο κλίκμπεϊτ τίτλος δεν ήταν). Η Κομισιόν καλεί την Ελλάδα μέχρι τις 29 Νοεμβρίου να αλλάξει τη νομοθεσία που απαγορεύει στους φορείς συνδρομητικής να επενδύουν στην ελεύθερη τηλεόραση ενώ το αντίθετο ισχύει. Ήτοι, ένα ελεύθερο κανάλι να βγάλει συνδρομητικό, όπως πράττει ο ΑΝΤ1 με το ΑΝΤ1+ δηλαδή…

⚖️ Παράδοξο, ναι. Και στρώνει και νομικά με την αλλαγή του άρθρου 43 του νόμου 4779/2021 (παρ. 2), στην… απολογία της, η ελληνική κυβέρνηση ισχυρίστηκε πως νομοθέτησε υπέρ της εν λόγω απαγόρευσης επειδή ήταν, λέει, πιθανό το κλείσιμο ελεύθερων καναλιών λόγω του ανταγωνισμού. Εν έτει 2022, στην εποχή του Netflix και του Disney+. Μάλιστα…

? Το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα ανακοίνωσε ο Γιάννης Πολίτης μετά από την αποχώρησή του από το Action24. Εντάσσεται στο ανανεωμένο One Channel και θα σχολιάζει στο δελτίο ειδήσεων των 9, το οποίο παρουσιάζει η (τέως του ΣΚΑΪ) Μάιρα Μπάρμπα. 

? Σε διαπραγματεύσεις για την πώληση των δύο ραδιοσταθμών της, Pepper 96.6 και Μέντα 88, βρίσκεται ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Νίκο Μπιλίρη. Ο όμιλος του ΣΚΑΪ έχει ήδη ένα μουσικό ραδιόφωνο, τον Party 104, και θέλει ακόμη δύο. 

? Σήμερα, Πέμπτη 3 από τις 13:00 ως τις 14:00, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα απαντήσει στις ερωτήσεις του Κώστα Γιαννακίδη και των ακροατών του Best 92.6 για τη νέα τηλεοπτική του δουλειά, τις σειρές, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

? Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι απόψε. Πέμπτη στις 23:15, καλεσμένος για εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, στο Kontra Channel και στην εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη.

? Στον κόσμο των podcasts μπαίνει και η Alter Ego και ξεκινά με το «Βαβέλ», το πρώτο podcast του Οικονομικού Ταχυδρόμου για την οικονομία και τις επιχειρήσεις με host τον Νίκο Φιλιππίδη.

?‍♂️ Άμεσες απαντήσεις από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης εξακολουθεί να ζητάει η ΕΣΗΕΑ, 17 μήνες μετά τη δολοφονία του αστυνομικού ρεπόρτερ Γιώργου Καραϊβάζ, η οποία παραμένει ανεξιχνίαστη και με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για τον Τερματισμό της Ατιμωρησίας για τα Εγκλήματα κατά των Δημοσιογράφων. Good wines…

? Μπράβο, όχι, μπράβο στους αστυνομικούς ρεπόρτερ, είναι ιδιαίτερα κοπιαστικό να κάνεις ρεπορτάζ μόνο με… ανακοινώσεις. Ο γνωστός συγγραφέας παιδικών βιβλίων Βασίλης Παπαθεοδώρου συνελήφθη πριν 15 μέρες και το μάθαμε… χθες.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.