Μιντιάρχης | Ο δημοσιογράφος των «213» του Κολωνού, υποκλοπές και νέες εκπομπές…

Μιντιάρχης | Ο δημοσιογράφος των «213» του Κολωνού, υποκλοπές και νέες εκπομπές…

Στο… τσακ το ποστ του Κουρτάκη, τι γίνεται με το Flash.gr, ποιος άλλος δημοσιογράφος παρακολουθείται, επιστροφή «Βινυλίου», τέλος ο Alpha Θεσσαλονίκης.

?️‍♂️ Μετά τους Θανάση Κουκάκη, Τάσο Τέλλογλου, Ελίζα Τριανταφύλλου και Θοδωρή Χονδρόγιαννο, εντοπίστηκε λογισμικό παρακολούθησης σε κινητό και άλλου Έλληνα δημοσιογράφου! Στην αποκάλυψη προχώρησε η Ολλανδή ευρωβουλευτής και μέλος της Επιτροπής PEGA (που επισκέπτεται αυτές τις ημέρες την Ελλάδα – είδηση που εννοείται ότι δεν γράφτηκε ή ειπώθηκε σχεδόν πουθενά…), Σόφι ιντ βελντ. Μέλη της PEGA βρίσκονται ήδη στην Αθήνα στο πλαίσιο της διερεύνησης του σκανδάλου των υποκλοπών από το Ευρωκοινοβούλιο.

? Και τυπικά μεταβιβάστηκε το Flash.gr, συμφερόντων της οικογένειας του Σωκράτη Κόκκαλη, στους επιχειρηματίες Δημήτρη Μπάκο, Γιάννη Καϋμενάκη και Αλέξανδρο Εξάρχου – ο τρίτος του εγχειρήματος, μαζί με τα Action24, Attica TV και παράλληλα αντιπρόεδρος του ΔΣ και διευθύνων σύμβουλος  της Intrakat. Τα είχαμε γράψει ένα μήνα πριν!

? Την απόφαση του δικαστηρίου που δικαίωσε πλήρως τον Αλέξη Τσίπρα στην περίφημη υπόθεση με «την εξοχική κατοικία στο Σούνιο» ανάρτησε στο Twitter μία μόλις ημέρα πριν λήξει η σχετική διορία, ο εκδότης των «Παραπολιτικών» Γιάννης Κουρτάκης.

? Εδώ και καιρό ήταν γνωστό ότι οι Νικόλας Ράπτης και Μαρία Ηλιάκη θα παρουσιάσουν μια εκπομπή στον ANT1. Εντέλει οδεύουν για το… αδερφάκι, το Μακεδονία TV και θα μοιάζει πολύ με το «The Twenty», το οποίο είχε παρουσιάσει με τρομερή επιτυχία ο Γιώργος Καπουτζίδης στο Mega.

? Πρεμιέρα απόψε για το «Βινύλιο» με αφιέρωμα στον… θάνατο. Επιστροφή και για την δεύτερη εκπομπή των Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά και Χρήστου Κιούση στον ΑΝΤ1, κάθε Παρασκευή στις 20.00, με ένα θεματικό επεισόδιο για τον θάνατο. Όπως αναφέρει το κανάλι, πρόκειται για ένα «χιουμοριστικά φιλοσοφημένο» αφιέρωμα της εκπομπής με διασκέδαση, γλέντι και τραγούδι.

? Τα καλά να λέγονται, μπράβο Σία Κοσιώνη.

 ? Τέλος, οριστικά, αν και πρακτικά αυτό είχε επέλθει προ καιρού, αποτελεί το ραδιόφωνο Alpha Θεσσαλονίκης. Στη θέση του στους 96.5 παίζει μόνο μουσική. Η τελευταία προσπάθεια να κάνει live πρόγραμμα για μισή ημέρα (!) απέτυχε, νομοτελειακά, παταγωδώς.

? Στην ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας του με τον Διευθυντή του σταθμού Βασίλη Νομικό προχώρησε το Δ.Σ. του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής, Επικοινωνία 94FΜ, κατά την τελευταία του συνεδρίαση.

?‍♂️ «Μπήκα τυχαία, από περιέργεια, στην εφαρμογή γνωριμιών Blindchat και δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση» είπε στο Star ο δημοσιογράφος Γιώργος Σολάρης. Το όνομά του συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των «213», ήτοι των ονομάτων που εξετάζουν οι αρχές για την υπόθεση του Κολωνού και τους βιασμούς της 12χρονης. Ο Σολάρης είναι ιδρυτής και διαχειριστής του Cyclades24 και του SportCyclades24. Και υποστηρίζει ότι δεν βρέθηκε ποτέ με την ανήλικη, ενώ για την επικοινωνία απαντά πως «του είχε σταλεί η γνωστή αυτοματοποιημένη πρόταση».


? Μετά το kythnos.tv ο Δημήτρης Μάρκος έβγαλε και δεύτερο ταξιδιάρικο σάιτ, το arachova.tv. ωραία ιδέα για την ελληνική επαρχία. Άντε και… χατ-τρικ.

⚽ Η Super League 2 γνωστοποίησε το τηλεοπτικό πρόγραμμα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Σήμερα στις 15:15 το Βέροια – ΠΑΟΚ Β’, το Σάββατο 5/11 στις 13:45 το Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ Β’ και τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου επίσης στις 15:15 το Παναθηναϊκός Β’ – Απόλλων Λάρισας. Όλα από την ΕΡΤ3. 

⚽ 24 ώρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, το ισπανικό δίδυμο του Παναθηναϊκού, Χουάνκαρ και Ρουμπέν Πέρεθ, μιλούν αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής «Ο δρόμος για το Κατάρ» αύριο, Σάββατο στις 12:00 στον ΑΝΤ1.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.