Μιντιάρχης | Η νέα γκάφα της ΕΡΤ, ο νέος Hellas Sat και ο απεργοσπάστης ΣΚΑΪ

Μιντιάρχης | Η νέα γκάφα της ΕΡΤ, ο νέος Hellas Sat και ο απεργοσπάστης ΣΚΑΪ

Η συνέχεια... των κοριών, η επιβεβαίωση για Παπακαλιάτη, πού πάει ο Σκουρής, τι αλλάζει σε ΑΝΤ1 και ΕΡΤ.

☮️ Η χώρα παρέλυσε (sic) χθες από την πανελλαδική απεργία. Μετείχαν και τα ΜΜΕ φυσικά, και ως πάντα μερική απεργόσπασαν. Κυρίως ο ΣΚΑΪ, ως πάντα δηλαδή. 

? Η νέα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro», που προβάλλεται κάθε Πέμπτη από το Mega, θα μεταδοθεί και στο Netflix. Από τις αρχές του 2023, το Netflix Ελλάδας και Κύπρου θα μεταδώσει όλα τα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς. Από τις 25 Οκτωβρίου τα έγραφε ο Μιντιάρχης… 

? Μέτρια σε τηλεθέαση η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Με lead in 16,4% το δελτίο με τη συνέντευξη του πρωθυπουργού έπεσε στο 12,1% το πρώτο τέταρτο και δεν ανέβηκε πάνω από το 12,6%. Μάλιστα, ενδεικτικά, το δελτίο ειδήσεων του Mega, που ακολούθησε, σημείωσε σε τέταρτο τηλεθέαση ως και 18,7%.

? Ειρήσθω εν παρόδω, όπως είναι σε θέση να γνωρίσει ο Μιντιάρχης, δεν είναι μόνο το «Documento» που ετοιμάζει συνέχεια της λίστας των παρακολουθήσεων. Ανάλογο ρεπορτάζ ετοιμάζουν και «Τα Νέα» ενώ η «Καθημερινή» ίσως τους προλάβει στη στροφή με… αντιπαραβολή: λίστα Predator και λίστα ΕΥΠ! Καυτές οι εξελίξεις…

? Ο Βασίλης Σκουρής αποκάλυψε πρώτος, στο ieidiseis, τη Δευτέρα για συνάντηση Βαγγέλη Μαρινάκη και Κυριάκου Μητσοτάκη το Σάββατο στου Μαξίμου, ως αποκλειστικό το έπαιξε ένα 24ωρο μετά το Powergame (των «Παραπολιτικών») του Γιάννη Κουρτάκη.

? Ο οποίος Σκουρής, έμαθα, θα παρουσιάζει πολιτική εκπομπή στο ανανεωμένο Attica TV

? Αλλαγές στο πρωινό του ΑΝΤ1 αφού από σήμερα το «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργο Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου αντί για τις 06:00 θα βγαίνει στον αέρα στις 05:45.

? Νέα εκπομπή στο ΕΡΤNews. Με θέμα την τοπική αυτοδιοίκηση, τις δράσεις της αλλά και τα προβλήματά της. Θα έχει τίτλο «Τα εν Δήμω» και θα την παρουσιάζουν ο Τάκης Σαράντης και η Μαρία Μαγκλάρα κάθε Σάββατο στις 17:00, πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου.

?️ Η Hellas Sat Consortium Ltd ανακοίνωσε τα πλάνα για το νέο δορυφόρο, Hellas Sat 5, αλλά και την επέκταση δραστηριοτήτων της σε νέες καινοτόμες τεχνολογίες, ανάμεσα τους η δορυφορική τηλεπισκόπηση και η διαστημική κυβερνοασφάλεια.

⚽ Δεν ήταν κι άσχημες χθες και προχθές οι μεταδόσεις του αγγλικού Λιγκ Καπ από Attica TV και Action24. Καλή η εικόνα, ωραίος ο ήχος.

? Αθάνατη ΕΡΤ… Και να πω ότι δεν έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League 2 και φέτος; Τα έχει. Κι όμως, σε αθλητική εκπομπή τις προάλλες, όπου προβλήθηκε βίντεο με τα γκολ από τα περισσότερα παιχνίδια της αγωνιστικής, τα πλάνα από το ματς Καλαμάτας ήταν με τον Ηρόδοτο… από το περσινό ματς. Είδαμε και τον Λουκίνα (που παίζει πλέον στην Καλλιθέα) να σκοράρει!


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.