Μιντιάρχης | Έκανε το… μπαμ ο Αλαφούζος, παναθηναϊκή ατάκα στην καρδιά του Mega

Μιντιάρχης | Έκανε το… μπαμ ο Αλαφούζος, παναθηναϊκή ατάκα στην καρδιά του Mega

Tα μιντιακά νέα της ημέρας.

?  Οριστικά στον όμιλο του Γιάννη Αλαφούζου εντάχθηκαν άλλα δύο ραδιόφωνα. Ως είχαμε αναφέρει προ ημερών, πρόκειται για τον Μέντα 88 και τον Pepper 96.6 που ανήκαν σε Νίκο Μπιλίρη και Αντώνη Ανδρικάκη. Αμφότερα θα ανήκουν σύντομα στον όμιλο ΣΚΑΪ.

5️⃣  Πλέον ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει στην κατοχή του πέντε ραδιόφωνα. Τον ΣΚΑΪ 100.3 φυσικά, τον αθλητικό Σπορ FM 94.6 και τον 104 FM, που εξαγοράστηκε το καλοκαίρι από τον Μένιο Φουρθιώτη αλλά προς το παρόν παραμένει αναξιοποίητος. Παράλληλα, ο Χρήστος Παπαδάς αναλαμβάνει σύμβουλος ανάπτυξης των μουσικών ραδιοφωνικών σταθμών του ΣΚΑΪ.

?  Επακριβώς τόσα, πέντε ραδιόφωνα, έχει και η Frontstage της πολυμήχανης Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου: τον En Lefko 87.7, τον Kids 88.6. τον Hit 88.9, τον Red 96.3 και τον Μελωδία 99.2. Και τέσσερα έχουν οι Αττικές Εκδόσεις του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου: τον Λάμψη 92.3, τον Best 92.6, τον Athens DeeJay 95.2 και τον Rock FM 96.9. 

?  Στα, δε, ερτζιανά της Θεσσαλονίκης επέστρεψε ο Παλμός. Απέκτησε η συχνότητα που, μέχρι πρόσφατα, φιλοξενούσε το ραδιόφωνο του Alpha Θεσσαλονίκης ο οποίος έβαλε λουκέτο. 

☘️ «Να με ξανά καλέσετε στο Mega γιατί δεν προλάβαμε να μιλήσουμε για τα μεγάλα θέματα της ακρίβειας, του φυσικού αερίου…» είπε τις προάλλες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, όντας καλεσμένος στο δελτίο. Και, πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση του, πετάγεται ο Γιάννης Πρετεντέρης: «Και για τον Παναθηναϊκό, που είναι πρώτος και θα σηκώσει την κούπα στο τέλος». Στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη ακούστηκε αυτό, ναι… Από το 18:20 και μετά!

 ? Μπόλικη δουλειά είχε εσχάτως η νομική υπηρεσία του ΑΝΤ1 για την απολογία του σταθμού στο ΕΣΡ όσον αφορά στον τηλεοπτικό χειρισμό της υπόθεσης του βιασμού της 12χρονης από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Η «καμπάνα» είναι δεδομένη, κατατέθηκε χθες η απολογία και στο κανάλι ευελπιστούν ότι θα πέσουν στα… μαλακά αν υπάρξει μόνο πρόστιμο. Η απόφαση του ΕΣΡ αναμένεται μέσα σε διάστημα 15 ημερών.

? «Tην Κυριακή θα πάρει άλλη τροπή το σκάνδαλο υποκλοπών καθώς θα χρειαστεί να απαντήσει σε ένα βασικό ερώτημα που του τίθεται μέρες, ο κ. Μητσοτάκης», ισχυρίστηκε ο εκδότης-δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης μιλώντας στο Kontra και προαναγγέλλοντας νέες αποκαλύψεις στο «Documento»….

⚖️ Ειρήσθω εν παρόδω, ο Βαξεβάνης έλαβε κλήση προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας, στον αρμόδιο εισαγγελέα πλημμελειοδικών, την Παρασκευή, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για τις υποκλοπές.

? Μετά από αρκετά χρόνια «κυριαρχίας» όσον αφορά στο πιο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην Ελλάδα, το Facebook δείχνει πλέον να είναι ένα social medium που χρησιμοποιείται κυρίως από τις μεγαλύτερες ηλικίες καθώς οι Έλληνες χρήστες στρέφονται προς μέσα όπως είναι το Instagram και το ταχέως αναπτυσσόμενο TikTok με το YouTube να παραμένει πάντως μία σταθερή αξία.

? Αυτό είναι ένα βασικό συμπέρασμα μίας έρευνας που πραγματοποίησε πρόσφατα η εταιρεία Humble, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ. Σύμφωνα με την έρευνα , τα πιο αγαπημένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Ελλάδα είναι: Instagram με 35,99%, TikTok με 23,03%, YouTube με 15,13%, Facebook με 12,22%, Pinterest με 5,07%, άλλο με 14,87% και κανένα απάντησε το 6,31%.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.