Η απάντηση της ΝΔ στην υποψηφιότητα Κατερινόπουλου με το ΠΑΣΟΚ

Η απάντηση της ΝΔ στην υποψηφιότητα Κατερινόπουλου με το ΠΑΣΟΚ

Σε ποιες στράφηκε;

Προ καιρού σας είχαν ενημερώσει ότι ο παρασημοφορημένος απόστρατος ταξίαρχος της ελληνικής αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος θα κατέβει στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ. Προφανώς η κίνηση δεν θα μείνει αναπάντητη…

Στη Νέα Δημοκρατία αναζητούν ηχηρά ονόματα από τον κοινωνικό αλλά και αθλητικό χώρο για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ. συζητήσεις γίνονται για να είναι στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας η Ιωάννα Παλιοσπύρου που έχει γίνει σύμβολο γενναιότητας μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε, αλλά και η (δις) ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου που ξεκίνησε το #metoo στη χώρα μας. Κι αυτή για το για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Αντίθετα, οι δυο δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ Γιώργος Αυτιάς και Δημήτρης Οικονόμου δέχθηκαν πρόταση να είναι υποψήφιοι στις ερχόμενες εθνικές εκλογές και αρνήθηκαν κατηγορηματικά, σύμφωνα με δημοσίευμα του iefimerida.

Για τον Αυτιά όμως, ως είπε, αν του γίνει πρόταση για την Ευρωβουλή, «θα το σκεφτεί σοβαρά». Στις προηγούμενες Ευρωεκλογές συζητούσε επίσης την πιθανότητα να είναι υποψήφιος, ωστόσο το παρασκήνιο της εποχής θέλει να μπήκε «βέτο» από συνυποψηφίους του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.