Κλειδώνει για 5 χρόνια την Euroleague η Nova!

Κλειδώνει για 5 χρόνια την Euroleague η Nova!

Λεπτομέρειες για το συμβόλαιο

Τις προάλλες διαβάσατε την αποκάλυψη του Dailymedia αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Euroleague για μετά το 2022-23, σεζόν που ολοκληρώνεται η τρέχουσα συμφωνία. Και θα συνεχίσουν στη Nova, ολόσωστο το ρεπορτάζ του Ν.Μ.

Ο Μιντιάρχης όμως είναι εδώ για να δώσει συνέχεια στο εν λόγω ρεπορτάζ, που εννοείται ότι κοπιαρίστηκε κι αναδημοσιεύτηκε σχεδόν σε όλο το ελληνικό ινδερνέτ (sic) άνευ αναφοράς στην πηγή. Δεν πειράζει, εσείς ξέρετε που να διαβάζετε για να ενημερώνεστε έγκυρα και έγκαιρα.

Το συμβόλαιο λοιπόν της Nova με την Euroleague θα είναι σίγουρα για τρία χρόνια και όχι… σκέτο για τρία χρόνια, ήτοι την περίοδο 2023-26. Αφήνεται όμως, στο deal, δικαίωμα επέκτασης για άλλα δύο χρόνια και συγκεκριμένα για την περίοδο 2026-2028, με τον πρώτο λόγο να τον έχει η Nova, και όχι η Euroleague!

Τούτο αποτελεί πάγια πρακτική της νέας ιδιοκτησίας της Nova, δεν ξενίζει. Εξ ου και έκλεισε στην Premier League με 6ετές συμβόλαιο, την Bundesliga με 4ετές και την Primera Division με 5ετές.

Λεπτομέρειες προσεχώς.

ΥΓ. Αλήθεια, βασιλιάδες του (κατά Πολάκην) κόπι πάστε των ειδήσεων, αφού έχετε το… ρεπορτάζ, ξέρετε και τα… ποσά; Ή πόσοι φάκελοι κατατέθηκαν για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Euroleague; Θα επανέλθω.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.