Μιντιάρχης… η επιστροφή | Αγωγές, ατάκες, Survivor…

Μιντιάρχης… η επιστροφή | Αγωγές, ατάκες, Survivor…

Ποιος ζητά μισό… μύριο από Σκορδά και Λιάγκα, τι αλλάζει στον En Lefko, τι… πλάκα έκανε ο Ουγγαρέζο και ποιον πολιτικό έκραξε ο Χατζηνικολάου;

?️ Σε αγωγή εις βάρος της Φαίης Σκορδά, του Γιώργου Λιάγκα και των υπολοίπων συντελεστών της εκπομπής «Το Πρωινό» για την περσινή τηλεοπτική σεζόν (Τάσος Τεργιάκης, Φωτεινή Πετρογιάννη και Κέλλυ Χεινοπώρου) προχώρησε ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος και ζητά 500.000 ευρώ! Επειδή, ως λέει, «συκοφάντησαν και προσέβαλαν βάναυσα την προσωπικότητά μου την τιμή και την υπόληψή μου» στην υπόθεση Πισπιρίγκου.

?️ Θα βγάλει, άραγε, τηλεοπτικά τη σεζόν ο Δημήτρης Οικονόμου στον ΣΚΑΪ; Τα ποσοστά που άκουσα που λένε 70-30… όχι. Το φλερτ με τη Νέα Δημοκρατία υπάρχει, ο ίδιος αρνήθηκε να κατέβει για βουλευτής Καρδίτσας, για κυβερνητικό εκπρόσωπο προεκλογικά θα υπάρξει λύση εντός Μαξίμου αλλά κυοφορείται κάτι άλλο, ως μαθαίνω…

 ? Η ιδιοκτήτρια της Frontstage Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου παραιτήθηκε από τη θέση της Προέδρου στην Ένωση Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής για προσωπικούς λόγους. 

? Ειρήσθω εν παρόδω από έναν από τους σταθμούς της Δασκαλοπούλου, τον En Lefko 87.7 αποχώρησε η εξαιρετική Αφροδίτη Σημίτη.

 ? Τα χέρια με τον ΑΝΤ1 έχει δώσει η Βίκυ Χατζηβασιλείου και προσεχώς θα γίνει γνωστό τι είδους εκπομπή θα παρουσιάζει.

? Πλάκα έχει. Δεν είχε η Φαίη Σκορδά του ΣΚΑΪ το όνομα της οικειοθελούς αποχώρησης από το «Survivor», που μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, και το είχε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Mega.

?? «Αρμόδιος για την τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν είναι ο κ. Άγγελος Συρίγος; Γιατί περιφέρεται νυχθημερόν στα κανάλια μιλώντας για τα εθνικά θέματα και για την εξωτερική πολιτική;» αναρωτήθηκε χθες στον Real FM ο Νίκος Χατζηνικολάου. Από τις 26 Σεπτεμβρίου τα είχαμε γράψει, και εξίσου αναρωτηθεί, γνωστέ άνκορμαν…

? Από το Sport24 στο Gazzetta μέσω… Ολυμπιακού. Ο Γρηγόρης Μπάτης, που δεν κάθισε ούτε δίμηνο στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ, εντάχθηκε στη Liquid Media πρόσφατα που ανάμεσα σε άλλα σάιτς έχει και το Gazzetta. 

? Ενώ πρόσφατα η Cosmote TV ανανέωσε το Copa del Rey έως το 2023-24, τα Κύπελλα Γερμανίας και Γαλλίας δεν μεταδίδονται ακόμη φέτος στη χώρα μας. Κατάντια.

 ?️ Αληθεύει ότι με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Formula 1 επίκειται… ανατροπή;


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.