Μιντιάρχης | Αρωμα… γυναίκας στη ΝΔ, Κούγιας και πρίγκιπας Χάρι

Μιντιάρχης | Αρωμα… γυναίκας στη ΝΔ, Κούγιας και πρίγκιπας Χάρι

Κυβερνητικό παρασκήνιο, δικαστικό, νέα εκπομπή και αποκαλύψεις από τον Μιντιάρχη...

?️ Στη Νέα Δημοκρατία ακόμα δεν έχουν κατασταλάξει στο πρόσωπο που θα αναλάβει κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την προεκλογική περίοδο, «κάηκε» και το σενάριο του Δημήτρη Οικονόμου του ΣΚΑΪ ως ανέφερε η στήλη από χθες. Ακούγεται για τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Δημήτρη Τσιόδρα που υπήρξε εκπρόσωπος Τύπου στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη και κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση του Παναγιώτη Πικραμμένου. Παίζει και το όνομα του Ακη Σκέρτσου που γνωρίζει, καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, την κυβερνητική πολιτική.

?️ Ωστόσο, η στήλη ποντάρει τα ρέστα της σε… γυναίκα. Θα επανέλθω. 

⚖️ Αύριο, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου εκδικάζεται στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή του Αλέξη Κούγια κατά της «Εφημερίδας των Συντακτών» και του δημοσιογράφου Δημήτρη Αγγελίδη για δημοσίευμα που ενημερώνει για τις εξελίξεις στην πολύκροτη δίκη Λιγνάδη, ενώ εκκρεμεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών και μήνυση εναντίον του δημοσιογράφου.

⁉️ Αληθεύει ότι ο Κούγιας ετοιμάζει, με αφορμή την υπόθεση της Πισπιρίγκου, σειρά από αγωγές για δύο συγκεκριμένες τηλεοπτικές εκπομπές;

? Καλές εντυπώσεις άφησε στην πρεμιέρα του νέου προγράμματος το Attica TV. Ειδικά το δίδυμο των Γιώργου Χουδαλάκη, Βούλας Κεχαγιά και το απογευματινό μαγκαζίνο του Αλέξανδρου Κλώσσα.

⏳ Εκπομπή με τίτλο «ANT1 Flashback» προετοιμάζεται αυτή την περίοδο, με θέμα τα 30 χρόνια του καναλιού και παρουσιαστές την Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη. Η εκπομπή, όπως φαίνεται, θα προβληθεί από το Μακεδονία TV κι αργότερα από τον ANT1. 

?? Καιρός ήταν. Το ανανεωμένο site του Action24 βγήκε, και με διαδικτυακό live stream, ακολουθεί σύντομα όπως μαθαίνουμε αυτό του Attica TV που είναι εδώ και καιρό… κάτω. Καλή συγκυρία, απόψε στις 22:00 μεταδίδει τον ημιτελικό του (ποδοσφαιρικού) Final-4 του Super Cup Ισπανίας ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια. Είδηση που είχε αποκαλύψει προ καιρού τούτο το σάιτ…

? Την αποκαλυπτική συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι στον Τομ Μπρέιντμπι και στο ITV το βράδυ της Κυριακής, παρακολούθησαν στο Ηνωμένο Βασίλειο πάνω από 4 εκατομμύρια τηλεθεατές, ποσοστό χαμηλό σε σύγκριση με την συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ προ μηνών. Ο Χάρι θα εμφανιστεί άλλες δύο φορές στην αμερικανική τηλεόραση, το βράδυ της Δευτέρας στο «The Late Show» και στο «Good Morning America», πριν την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο «Spare» που θα αναμένεται κυκλοφορήσει σε 16 γλώσσες.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.