Μιντιάρχης | Η Ράνια, η Πάμελα και η κηδεία… του «εκλιπών»

Μιντιάρχης | Η Ράνια, η Πάμελα και η κηδεία… του «εκλιπών»

Τα «μαργαριτάρια» της κηδείας», το ντοκιμαντέρ για την Πάμελα Άντερσον και η αποχώρηση της Ράνιας Κωστάκη…

? Τι μαργαριτάρια ακούσαμε πάλι χθες, με την κηδεία του τέως. Ειλικρινά. Η άλλη στον Alpha κάτι είπε για «εθνικούς τάφους» (πώς λέμε «εθνικός σταρ»; Καμία σχέση). Και τη «βασιλομήτωρ» έπαιξε πολύ, όπως και «του εκλιπών». Και εις ανώτερα, συνάδελφοι.

⚰️ Σε εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο (!) είδαμε και ακούσαμε τον επικήδειο που διάβασε ο γιος του Γλύξμπουργκ από όλα τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και την ΕΡΤ. Απλά να θυμίσω πως όταν πέθανε, και ετάφη, ο Κάρολος Παπούλιας, ουδείς ασχολήθηκε.

? Στον, δε, ΑΝΤ1 είχαν καλέσει τον Χρήστο Ζαμπούνη που διαστρέβλωσε την ιστορία εν μέσω δακρύων: τι ότι ο μακαρίτης έζησε την εξορία (σήκω Μίκη από τον τάφο σου…), τι ότι έσωσε το πολίτευμα (ενώ είχαμε Χούντα) ενώ ρεπόρτερ ρωτούσε τον κόσμο αν πήγε στη Μητρόπολη επειδή του λείπει η μοναρχία ενώ στην εικόνα έγραφε «κηδεία βασιλιά» σκέτο, χωρίς τέως.

?? Το κορυφαίο το είπε χθες ο Ζαμπούνης: προσπαθούσε να εξηγήσει, χωρίς όμως να γνωρίζει πραγματικά, γιατί δεν ήρθε ο βασιλιάς Κάρολος στην κηδεία, πέταξε ένα «εκ του πρωτοκόλλου, διότι θα προσέβαλε την απόφαση της κυβέρνησης». Ενώ οι άλλοι γαλαζοαίματοι, αμάρτησαν Χρήστο μας;

? Οι «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν χθες στον ΑΝΤ1 μετά την προσωρινή διακοπή της προβολής της εκπομπής λόγω Μουντιάλ, αλλά και των εορτών των Χριστουγέννων και ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε ότι η εκπομπή θα ρίξει αυλαία την Πέμπτη 6 Απριλίου.

? Τέλος η Ράνια Κωστάκη, σε μία ακόμα αλλαγή στο ραδιόφωνο του Ρυθμού 9.49. Η γνωστή παραγωγός έκανε εκπομπές για πολλά χρόνια και οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους.

⤵️ Το 90% του προγράμματος του Μακεδονία TV καλύπτεται από παλιά πρόγραμμα του ΑΝΤ1.  Εν τω μεταξύ η σελίδα τους έχει να ενημερωθεί από τον Ιούλιο. Κακή εικόνα για ένα κανάλι που θα μπορούσε να κάνει πολλά σημαντικά πράγματα. Δεν έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα.

? Ετοιμάζεται να βγει και πάλι στα περίπτερα η «Απογευματινή» από τον όμιλο Μαρινάκη, που έχει αγοράσει εδώ και καιρό τον τίτλο. Η εφημερίδα σχεδιαζόταν να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2022 αλλά η έκδοσή της έπαιρνε συνεχείς αναβολές και πλέον στοχεύει για προ των εκλογών. Πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου!

❤️ Ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Πάμελα Άντερσον θα βγάλει το Netflix. Το διαχρονικό… σύμβολο του έρωτα συνέδεσε το όνομά της με μεγάλες επιτυχίες στη σόουμπιζ και είχε μια ταραχώδη ζωή.

? «Η ΕΡΤ δεν δίνει 30 ευρώ οδοιπορικά να πάει δημοσιογράφος για το ραδιόφωνο στο Πολύκαστρο για το Απόλλων Πόντου – Μακεδονικός! Και άλλος παίρνει ένα πεντοχίλιαρο για να είναι σύμβουλός της! Η ΕΡΤ… που έχει τα δικαιώματα της διοργάνωσης! Και η ΕΡΑ Σπορ προσπαθεί να ψαρέψει από κάποια σάιτ πόσο είναι το σκορ στο Πολύκαστρο! «Θα σας πούμε σε λίγο τον σκόρερ» (μόλις τον γράψουν τα σάιτ)!

✍️ Το άνωθεν έγραψε στο Facebook o πολύπειρος Δημήτρης Τσακίρης που έβγαλε στη σέντρα τα της δημόσιας τηλεόρασης. Κατάντια…


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.