Μιντιάρχης | Πουλάνε οι Βαρδινογιάννηδες τον ALPHA σε Τσόλακ και Ρούσεφ

Μιντιάρχης | Πουλάνε οι Βαρδινογιάννηδες τον ALPHA σε Τσόλακ και Ρούσεφ

Το παρασκήνιο της πώλησης του Alpha, το νέο αθλητικό σάιτ και οι αλλαγές σε δύο ραδιόφωνα.

? Η αποκάλυψη της στήλης αναφορικά με το ενδιαφέρον της Nova για την εξαγορά του Alpha και προκάλεσε αίσθηση μα και επιβεβαιώνεται. Η κυβέρνηση άλλαξε νύχτα το νομοσχέδιο και πλέον το νερό μπήκε στο αυλάκι, με τον όμιλο Βαρδινογιάννη να πουλάει το κανάλι που αγόρασε μόλις το 2018.

? Τότε ο Alpha ήταν πρώτος σε τηλεθέαση και η εξαγορά ήταν συμφέρουσα. Πλέον όμως, ούτε πρώτος είναι, ούτε τόσα έσοδα έχει (την πίτα την έχει πλέον το Mega). Η στήλη είναι σε θέση να γνωρίζει λοιπόν ότι διαπραγματεύσεις της πλευράς Βαρδινογιάννη και των Σέρβων της Nova είναι στο τελικό στάδιο. Την BC Partners εκπροσωπεί στην Ελλάδα ο Νίκος Σταθόπουλος και ανήκει στην United Group, της οποίας ηγείται ο γνωστός Σέρβος επιχειρηματίας, Ντράγκαν Τσόλακ.

?? Ακούγεται πλέον έντονα στην πιάτσα ότι στο νέο επιχειρηματικό σχήμα του Alpha θα μετέχει και ο Βούλγαρος επιχειρηματίας Σπας Ρούσεφ, ο οποίος έγινε γνωστός στην Ελλάδα όταν αγόρασε το… παλάτι του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ στο Πόρτο Χέλι.

? Μα, ούτε δύο λεπτά. Ούτε; Δείτε:

? Συγχαρητήρια σε όλα τα έγκυρχαχαχα πρωινάδικα και μεσημεριανάδικα των σταθμών (Λιάγκα προεξέρχοντος) που, προκειμένου να βγάλουν κάνα θέμα από την οικογένεια των Γλύξμπουργκ, μετέδωσαν ότι ο Παύλος ψάχνει σπίτι στην Αθήνα. Η οικογένεια με ανακοίνωσή της, το διέψευσε.

? Αποχώρησε από τον Easy FM η Ζωή Κρονάκη, δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός του σταθμού εδώ και 11 συναπτά έτη.

? Ο Νίκος Μωραϊτης, ο μέχρι πρότινος διευθυντής του Μέντα 88, θα κάνει πλέον εκπομπές καθημερινά στις 10:00 το πρωί και για δύο ώρες.

? Τις προάλλες σας ανέφερα ότι ετοιμάζεται νέο αθλητικό σάιτ. Θα ονομάζεται «Παίξε Μπάλα» και ανήκει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο – το αποκάλυψε και ο ίδιος. Η στελέχωσή του έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

⚽ Από το Attica TV μεταδίδεται απόψε, Δευτέρα 23/1 στις 21:45 στο πλαίσιο του Κυπέλλου Γαλλίας το εκτός έδρας ματς απέναντι στην Πεΐ ντε Κασέλ.

⚽ Απόψε στη «Δίκη στο Open», στις 21:00 στην υβριδική τηλεόραση του Open, καλεσμένος του Κυριάκου Θωμαΐδη θα είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.