Μιντιάρχης | Παρασκήνιο με Ναταλία, υποψήφια η Αγάτσα και Ιαβέρης μετά από… 40 χρόνια

Μιντιάρχης | Παρασκήνιο με Ναταλία, υποψήφια η Αγάτσα και Ιαβέρης μετά από… 40 χρόνια

Πώς η Γερμανού απέρριψε το Mega, ποιοι δημοσιογράφοι κατεβαίνουν με τη ΝΔ.

? «Οι σχέσεις που δημιουργεί και οι ιδιαίτερες ποιότητες που διαθέτει θα συνεχίσουν να κάνουν τη διαφορά», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του Alpha για την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ναταλία Γερμανού. Έχει και παρασκήνιο πάντως: και οι διαπραγματεύσεις κράτησαν (χρονικά) παραπάνω από ό,τι αναμενόταν και μια άλλη παρουσιάστρια, που είχε… αυτοπροταθεί για τη θέση, έμεινε με την… πρόταση στο χέρι. Τι λες κι εσύ, πριγκίπισσα;

Ⓜ️ Όσο για τη Ναταλία, η ανανέωση άργησε αφού στη… μάχη του συμβολαίου της παρουσιάστριας είχε μπει δυναμικά το Mega, το οποίο ήθελε τη Γερμανού για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Γι’ αυτό και φέτος δεν έριξε ιδιαίτερο βάρος εκεί, ελπίζοντας ότι θα αποσπάσει το «ναι». Εις μάτην, εντέλει.

? Την έκπληξη έκανε ο δημοσιογράφος Ιάσωνας Πιπίνης, που θα είναι υποψήφιος στη Λέσβο με τη ΝΔ στις βουλευτικές. Μέχρι πρότινος ήταν σύμβουλος του πρωθυπουργού σε θέματα της Λατινικής Αμερικής.

?️ Στον βόρειο τομέα της Αττικής αναμένεται να είναι υποψήφιος ο στιχουργός και μουσικός παραγωγός, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος όπως και η αθλητικογράφος Άρια Αγάτσα που εκτός των άλλων έχει µακρά πορεία στα συνδικαλιστικά της ΕΣΗΕΑ.

? Στην Α’ Θεσσαλονίκης, δεδομένες θεωρούνται του πρώην υπουργού Γιώργου Ορφανού αλλά και του δημοσιογράφου και ραδιοφωνατζή Δημήτρη Βενιέρη (είναι ετεροθαλής αδελφός του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου).

? Τα τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου έρχονται στο «Μουσικό κουτί» απόψε, στις 22:00, στην ΕΡΤ1. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται τη Φωτεινή Βελεσιώτου, τον Γιάννη Παπαγεωργίου και τον Αλέξανδρο Κτιστάκη, για να ερμηνεύσουν τα τραγούδια της.

? Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 21:00 το «Chart Show» του Alpha επιστρέφει… κινηματογραφικά. Η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζει τα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο από το 1950 έως το 1980 και υποδέχεται τον εμβληματικό Γιώργο Κατσαρό.

?? Ένα εξαιρετικό ωριαίο ιστορικό ντοκιμαντέρ, παραγωγής 2022, με τίτλο «Στα Άδυτα της Ιστορίας: Η Οικονομική Κρίση του 2008 – Από την Αμερική στην Ευρώπη» παρουσιάζει, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, η ΕΡΤ3 απόψε Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 23:15.

?️ Μπάσιμο, λοιπόν, της Nova για Formula 1 (ας αποκαλυφθεί το όνομα, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ήταν βέβαια…) και εν αναμονή των αποτελεσμάτων του εν λόγω διαγωνισμού. Από μέρα σε μέρα, θα ξέρουμε.

?? Το Action24 και όχι η Cosmote TV είναι φαβορί για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Γερμανίας, διοργάνωση που (παραδόξως) παραμένει «ορφανή» φέτος εν Ελλάδι.

? Μια εμβληματική προσωπικότητα των ελληνικών αγώνων αυτοκινήτου, φιλοξενείται στο νέο επεισόδιο του «TractioN», από τον… συνοδηγό του, την Κυριακή 29/1 στις 13:00. Ιαβέρης, λοιπόν, κατά κόσμον Τάσος Μαρκουίζος, και Κώστας Στεφανής ανταμώνουν ξανά, μέσα σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, ύστερα από 40 ολόκληρα χρόνια.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.