Μιντιάρχης | Τα «βρόντηξε» η Νέγκα, τρολάρισμα Netflix σε… Κορωπί

Μιντιάρχης | Τα «βρόντηξε» η Νέγκα, τρολάρισμα Netflix σε… Κορωπί

Ξανά αλλάζει ώρα ο Χατζηνικολάου (που… συνεχάρη τον Βαξεβάνη), αποχωρήσεις από Pepper και Rock FM, μεγάλη ταινία φέρνει ο ΑΝΤ1.

? Το πινγκ πονγκ με το «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου συνεχίζεται. Στον ΑΝΤ1 έκριναν ότι τις Πέμπτες χαντακωνόταν, τον έστειλαν Κυριακές (όπου δεν τον έβλεπε Χριστός) κι από απόψε ξανά Πέμπτη πήγε, στις 23:30. Και με Αντώνη Κανάκη στο στούντιο, εξαιρετική επιλογή καλεσμένου, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ο «γνωστός άνκορμαν».

?  Ο οποίος Χατζηνικολάου στήριξε δημόσια από ραδιοφώνου (Real FM) τον Κώστα Βαξεβάνη, αναφέροντας την επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων για τις υποκλοπές,  της εφημερίδας «Documento». Θυμίζω απλά ότι το θέμα της Novartis ο «Χατζηνίκ» το είχε κάνει σημαία αρχικά αλλά στο τέλος δεν ανέφερε τις δικαιώσεις του «Βαξ». Τύψεις, ίσως;

?️ Αντίθετα, την «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha την… έστειλα τις Κυριακές στις 00:15. Αυτοκτονικό. Στην προσεχή εκπομπή ο Σρόιτερ κάνει αυτοψία στην πολιτική με δημοσκόπηση και καλεσμένους τους Γιάννη Οικονόμου, Έφη Αχτσιόγλου και Δημήτρη Μάντζο.

? Ή κατρακύλα και θράσος, ως ανέφερε (στο «Ράδιο Αρβύλα») ο Κανάκης σχετικά με τον Δημήτρη Οικονόμου, σχολιάζοντας την ατάκα περί ανεξάρτητου καναλιού (ναι ρε, για τον ΣΚΑΪ…).

? Δεν ξέρω τι λέτε εσείς που βλέπετε αυτά τα Σαρβάιβορ, από Πρίαμο πάντως μόνο κάτι ξενοδοχεία ξέρω…

? «Ζαμέ Κορωπί» και στο Netflix Greece που… τρολάρει τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο στο τρέιλερ για τη σειρά «Emily in Paris». Στη σκηνή από το μάθημα γαλλικών που κάνει η Λίλι Κόλινς, η οποία υποδύεται την Έμιλι, παίζουν τα «γαλλικά» του γνωστού δικηγόρου. Εύγε για την έμπνευση!

? Ο Γιώργος Δάσκαλος ολοκλήρωσε την συνεργασία του με το Open και τη Μάριον Μιχελιδάκη, σε ένα διόλου βελούδινο «διαζύγιο»…

? Κι άλλη ερτζιανή αποχώρηση καθώς η Αθηναΐς Νέγκα παραιτήθηκε από τον Rock FM. Έκανε, σε ανάρτησή της, λόγο για «bullshit και τριβή» αναφερόμενοι ακόμη και σε καθυστερήσεις πληρωμών…

? Μετά τον διευθυντή Γιώργου Μουχταρίδη, άλλοι δύο παραγωγοί του Pepper 96.6 σταθμού δήλωσαν παραίτηση: η Λιάνα Μαστάθη και η Κωνσταντίνα Νικολοπούλου.

? Την πολυσυζητημένη ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού» με πρωταγωνιστή τον Αρη Σερβετάλη και με θέμα τη ζωή και τα έργα του Αγίου Νεκταρίου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πρώτη φορά οι τηλεθεατές του ANT1. Πρεμιέρα την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 21:30.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.