«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» | Οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα κωμική σειρά του Mega

Μιντιάρχης | Προς νέα στέγη η Σημίτη, μείωση επεισοδίων σε γνωστή σειρά

Τι πρόγραμμα θα βγάλει το «Vinylio», ποιο δελτίο ήταν πρώτο και πού εκτέθηκε η «Απογευματινή».

? Παραμένει σταθερά πρώτο το Mega στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, και στο σύνολο της τηλεθέασης και στο δυναμικό κοινό. Προχθές έκανε 12,4% και 13,2% αντίστοιχα έναντι 12% του ΣΚΑΪ στο πρώτο και 10,4% του Star. Το, δε, Open στο σύνολο ήταν προχθές (με 9,4%) πάνω από τον διαρκώς σε πτώση ΑΝΤ1 (8,1%).

⏳ Υπήρχε ζωή πριν το internet, τα social media και τα smartphones; Κι όμως… Το «Vinylio» απόψε στις 20:00 γυρίζει τον χρόνο πίσω στην εποχή του… λίθου. Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης ετοιμάζουν ένα νοσταλγικό αφιέρωμα στο πώς ζούσαμε πριν την απόλυτη κυριαρχία της τεχνολογίας.

? Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» επιστρέφει απόψε στις 23:20 στο Mega. Η Αγγελική Νικολούλη ζητά απαντήσεις σε σκοτεινές υποθέσεις που έχουν απασχολήσει το αστυνομικό δελτίο, κυρίως με την υπόθεση της Πισπιρίγκου.

? Αυτό θα πει «δημοσιογραφία». Το βασικό, χθεσινό θέμα της «Απογευματινής», αναφορικά με «υπόγειες διαδρομές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΔΑΕ» ήταν… ανυπόγραφο. Κακό σημάδια λίγα 24ωρο μετά την επάνοδό της στα περίπτερα – ίσως και να το έστειλαν έτοιμο το δισέλιδο από τα (αδερφάκια) «Παραπολιτικά».

? Οι μέχρι προσφάτως παραγωγοί του Pepper (Σπήλιος Λαμπρόπουλος, Ελένη Γεωργοπούλου, Λιάνα Μαστάθη και Κωνσταντίνα Μιχαλοπούλου) λέγεται ότι κατευθύνονται προς τον Εν Λευκώ 87.7 για να και ξαναβρεθούν με τον Γιώργο Μουχταρίδη. Σε πορεία με αντίθετη κατεύθυνση, δηλαδή, από τον Εν Λευκώ στον Pepper, οδεύει η Αφροδίτη Σημίτη.

⤵️ Μείωση επεισοδίων για τη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» αποφάσισε η διοίκηση του Mega, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μέλα για το περιοδικό «Τηλέραμα». Η μη αναμενόμενη πορεία της κωμικής σειράς των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου στους πίνακες τηλεθέασης οδήγησε τους ιθύνοντες στο να ολοκληρωθεί με λιγότερα επεισόδια από τον αρχικό προγραμματισμό.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.