Μιντιάρχης | Φήμες για ΣΚΑΙ, επάνοδος Έλενας και η «μάχη» της κινητής

Μιντιάρχης | Φήμες για ΣΚΑΙ, επάνοδος Έλενας και η «μάχη» της κινητής

Τι πλάνα έχει ο Αλαφούζος, τι συμβαίνει με την πώληση του Alpha, προσφορές από Nova και Cosmote και νέο λουκέτο στα ερτζιανά.

? Η μάχη της κινητής, μετά το λανσάρισμα της Nova, ξεκίνησε. Η απάντηση της Cosmote στην αγορά ήταν το δώρο τα πάγια δύο μηνών σε τηλεφωνία, internet και τηλεόραση, ήτοι περίπου 20% έκπτωση σε ετήσια βάση. Κι αναμένεται και η αντίστοιχη της Vodafone αργά ή γρήγορα.

? Κι αυτό διότι η Nova προσφέρει το πακέτο που ξεκινάει από τα 23 ευρώ με 50Mbps ίντερνετ και απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και κινητά.

? Η οποία Nova ετοιμάζεται για το free 2 air κανάλι της (λέγε με… Alpha) σε μια εποχή όπου οι δορυφορικές συνδέσεις έπεσαν από 833.000 σε 729.000 (-12,5%) ενώ οι υπηρεσίες μέσω internet εκτοξεύτηκαν από 248.000 σε 448.000 (+80%)!

? Στον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ προστέθηκε εσχάτως ένα νέο στέλεχος: η Σόνια Μπαμπίλη, ως υπεύθυνη εξαγορών και συγχωνεύσεων ενώ επίκειται η μεγάλη πρόταση για εξαγορά του Vice διεθνώς. Μιλάμε για δουλειά δισεκατομμυρίων…

? Η Έλενα Παπαβασιλείου επιστρέφει στην τηλεόραση με δική της ψυχαγωγική εκπομπή μέσα από την συχνότητα του Action24. Η παρουσιάστρια θα αναλάβει μια νέα εκπομπή και η πρεμιέρα της θα είναι κοντά με την έναρξη της εκπομπής της Ντόρα Κουτροκόη.

?️ Φούντωσαν οι φήμες ότι ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζει κάτι στον ΣΚΑΪ. Πώληση είναι, επένδυση είναι, θα φανεί. Και φούντωσαν μετά τη συνάντηση με τον Ολλανδό επιχειρηματία Χένρι Χόλτερμαν. Αν η στήλη πόνταρε σε κάτι θα ήταν εκείνη η παλιά ιστορία με το δεύτερο κανάλι, το ΣΚΑΪ24, που κόλλησε στην πορεία (αλλά στο Μαξίμου καίγονται για να βγει, ιδανικά… χθες).

? Μετά το λουκέτο στον Real FM της πόλης, έκλεισε και ο σταθμός που αναμετέδιδε τον σταθμό τον Παραπολιτικών στη Θεσσαλονίκη. Και, ως και στην πρώτη περίπτωση, η συχνότητα παίζει πλέον μόνο μουσική.

? Ειρήσθω εν παρόδω άλλαξε η διοικητική διεύθυνση του ραδιοσταθμού των Παραπολιτικών και ανέλαβε ο τέως εμπορικός διευθυντής, Κυριάκος Μουρατίδης.

? «Η μισή τηλεόραση είναι απάτη» μας είπε, σε ένα από τα γνωστό του λογύδρια, ο Νίκος Μάνεσης στον Alpha. Άρα και οι τηλεθεατές είναι κορόιδα, σωστά;

❓ Ειρήσθω εν παρόδω ποιος παρουσιαστής του Alpha διαβεβαίωσε τους συνεργάτες του (ενόψει της πώλησης του καναλιού στη Nova) ότι «μη σας νοιάζει, τα έχω καλά με το βαρδινογιαννέικο»;

? «Διαβολοβδομάδα» τούτη στη Nova, με Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός σήμερα στις 19:45 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός αύριο στις 21:45 σε περιγραφή του απεσταλμένου Νικήτα Αυγουλή.

? O Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 23:30.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.