Μιντιάρχης | Τατσόπουλος, αγωγές, πώληση Open και Formula 1

Μιντιάρχης | Τατσόπουλος, αγωγές, πώληση Open και Formula 1

Αποσπάσεις δηµοσιογράφων της ΕΡΤ, κόντρα Mega και Θεοδωρικάκου, επάνοδος Ταράντου και τα τηλεοπτικά της F1…

?️ Σειρά αποσπάσεων δηµοσιογράφων της ΕΡΤ ενόψει εκλογών. Ο άνκορµαν Αντώνης Αλαφογιώργος έχει αποσπαστεί στο γραφείο του περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, ο παρουσιαστής Γιάννης Σκάλκος στο γραφείο Τύπου της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου και η δηµοσιογράφος Ανδριάνα Μαγγανιά συνδράµει το γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

? Ειρήσθω εν παρόδω, με τις εκλογές: Να αγιάσει το στόμα σου, Χρήστο Κούτρα! Και εσείς να προσέχετε ποιους και ποιες ψηφίζετε, όταν πάτε στην κάλπη. Πολιτική πάνω στα φέρετρα; Για τον Θεό…

? Πωλείται τελικά ή όχι το Open; Η πλευρά Σαββίδη, ως ακούγεται από γνώστες της αγοράς, ζητά 50 εκατ. ευρώ και η μόνη πρόταση που είχε τον τελευταίο χρόνο ήταν στα 20 μύρια. Ναι, από τους Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη, οι οποίοι (μετά την εξαγορά της Intrakat) εξαγόρασαν το Action24 και νοίκιασαν χρόνο προβολής στο Attica TV.

? Ενδιαφερόμενος για τον Open λέγεται όμως ότι είναι και ο Νίκος Κοκλώνης και η Barking Well Media του. Τραβηγμένο; Όχι και τόσο, κεφάλαια (πώς λέμε «λεφτά») να υπάρχουν…

 

?‍♂️ Δεν έχουν προηγούμενο οι αποκαλύψεις του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Mega για την υπόθεση του (γιου του) υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου, καθώς βγάζει διαρκώς φωτογραφικά ντοκουμέντα. Και ο υιός Θεοδωρικάκος του έκανε μήνυση! Η αλήθεια είναι πως σε Mega και ΔΟΛ, στο μιντιακή κοινότητα Μαρινάκη δηλαδή, δεν τον πολυπάνε. Αλλού, όπως στη «Lifo», ανέβηκε άρθρο που σε ελεύθερη μετάφραση έλεγε «σιγά, και τι έγινε για 20 γραμμάρια κάνναβης, τι ασχολείστε;». Σοβαρά. Έχουμε ξεφύγει…

? Είπα «Μαρινάκης» και θυμήθηκα το χθεσινό, γραπτό λογύδριο του Πέτρου Τατσόπουλου για την απόλυσή του από τον ΔΟΛ. Μα φυσικά και ορθώς απολύθηκε! Εργάζεσαι σε όμιλο που έχει κυριακάτικη εφημερίδα και κλείνεις να δώσει συνέντευξη σε ανταγωνιστικό Μέσο; Και απορείς που σε έδιωξαν;

⚖️ Αγωγή που είχε καταθέσει κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, κέρδισε ο δημοσιογράφος και σύμβουλος έκδοσης των «Νέων», Γιώργος Παπαχρήστος. Ο Κρητικός πολιτικός καλείται να καταβάλει αποζημίωση 12.000 ευρώ συν 770 ευρώ δικαστικά έξοδα.

? Το ερώτημα των ημερών είναι αν ο Κώστας Φραγκολιάς πληρώνεται για να είναι τσιμτσιλοπανελίστας στον Alpha ή τους πληρώνει. Άλλη εξήγηση για την αμετροέπειά του, δεν υπάρχει.

? Ούτε υπάρχει εξήγηση που ο Γιώργος Καρατζαφέρης βρήκε από τον… πάγο και πήρε σβάρνα τα κανάλια, όπου λέει τα ίδια (κράζει τον Κυριάκο Βελόπουλο και αποθεώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη). Αληθεύει ότι, συμπτωματικά, αναθερμάνθηκε και το ενδιαφέρον του Γιάννη Αλαφούζου για το κανάλι του, το ΑΡΤ;

? Η Ίνα Ταράντου είναι σε επαφές με την ΕΡΤ προκειμένου να επιστρέψει εκεί από την επόμενη σεζόν μετά την αποτυχία με την εκπομπής της στο Open.

?️‍♂️ Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών Πύρρος Δήμας είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 00:10 στο Mega.

? «Εφυγε» από τη ζωή στα 52 του χρόνια, μετά από σκληρή και άνιση μάχη με σπάνια μορφή καρκίνου, ο Χρήστος Εξάρχου, ένας εκ των πρωταγωνιστών και ιδρυτικών στελεχών του iEidiseis.gr στο τέλος του 2018. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

?? Mε τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ 3 επεισοδίων «Από πατρίδα σε πατρίδα» ξεκινά ο Φεβρουάριος στο Cosmote History. Η καινούργια παραγωγή της Cosmote TV επικεντρώνεται στον ξεριζωμό των Ελλήνων της Μικρασιατικής Ασίας, οι οποίοι πριν από 100 χρόνια και με μόνη αποσκευή έναν ξεχωριστό πολιτισμό, μεταμόρφωσαν το πρόσωπο της Ελλάδας για πάντα.

?? Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς του OPEN «Το Κόκκινο Ποτάμι – Η συνέχεια», σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη, που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο επεισόδιο προβολής της, κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 22:00 και μας επιφυλάσσει μια συγκλονιστική συνέχεια.

?️ Ας μιλήσουμε λοιπόν για Formula 1 και η πιάτσα βοά τα τελευταία 24ωρα για μπάσιμο του ΑΝΤ1. Πλιζ, όχι άλλο ΑΝΤ1+…

?️ Ως τώρα δεν επιβεβαιώνεται η εν λόγω φήμη ωστόσο το να προβάλλεται και από άλλο κανάλι, πλην Nova (που δείχνει να είναι πολύ κοντά) παίζει ως σενάριο… Θα φανεί τα επόμενα 24ωρα πού θα κάτσει η μπίλια.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.