Μιντιάρχης | Ποια «έφαγε» η Πόπη, ποια νέα sites βγαίνουν και ποιον... μήνυσε ο Ευαγγελάτος

Μιντιάρχης | Ποια «έφαγε» η Πόπη, ποια νέα sites βγαίνουν και ποιον… μήνυσε ο Ευαγγελάτος

Πότε λανσάρεται το νέο ONE, ποιες νέες αλλαγές έγιναν σε ραδιόφωνα.

? Στα τέλη του 2022 ο Διονύσης Παναγιωτάκης αγόρασε το περιφερειακό κανάλι Channel Nine από τον Τάσο Μπούρα, εκδότη της «SportDay» και πρώην συνεργάτη του αείμνηστου Δημήτρη Κοντομηνά. Αμέσως μετά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του 100% της Άλτερ Έγκο του παραχώρησε το ONE Channel, που προβάλλει ως επί το πλείστον προγράμματα από το αρχείο του Mega. η συγχώνευση έγινε και το επίσημο επαναλανσάρισμα του ONE Channel θα γίνει μέσα στο μήνα, με νέο τεχνολογικό εξοπλισμό HD και πρόσωπα.

? «Η Ν.Δ. είναι πολύ ιστορικό κόμμα για να δέχεται τέτοιες συμπεριφορές. Και μαζί με την καταδίκη του Βαρεμένου πρέπει να καταδικάσει και την αμετροεπή βουλευτή της» έγραψε η «Καθημερινή», αδειάζοντας την Αννα Καραμανλή.

? Αληθεύει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε τηλέφωνο από γνωστό επιχειρηματία προτού καταλήξει στην Πόπη Τσαπανίδου για γυναίκα ως εκπρόσωπο Τύπου; Η άλλη υποψηφιότητα ήταν η Νατάσα Γιάμαλη.

?️ Στο πλαίσιο των διευρυμένων καθηκόντων του, o Αλέξης Βαλούρδος αναλαμβάνει την εμπορική διεύθυνση του Ομίλου της «Αυγής».

? «Ευγενία Μανωλίδου: Υποψήφιος για Όσκαρ ο γιος της, Αλέξανδρος» διαβάσαμε, σε μορφή copy paste, χθες. Ο 27χρονος Αλέξανδρος Μανωλίδης στο «Glass onion: A knives out mystery» ήταν ο… «συντονιστής logistics» της ταινίας! Δηλαδή ο άνθρωπος που συντόνιζε τα συνεργεία. Η ελληνική δημοσιογραφία στα καλύτερά της…

? «Εφημερίδες 2024» είναι ο τίτλος του 1ου Ετήσιου Συνεδρίου που διοργανώνει η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ) τη Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

? Νέο site ετοιμάζεται από την Alpha Editions του ομίλου Σμυρνιωτάκη, πολύ δυνατό και με γνωστές υπογραφές…

? Στις αρχές Μαρτίου αναμένεται η πρεμιέρα του «Παίξε μπάλα», του αθλητικού site του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

? Συνεχίζονται οι αλλαγές στα FM της Αθήνας. Στον Rock FM ο έμπειρος παραγωγός Βασίλης Λούκας  και στον Pepper ξεκινά εκπομπές ο Λευτέρης Κεφαλάς.

⛪ Νομικά κατά του 23χρονου Ελλάδιου έχει κινηθεί η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου «Live News» του Mega. Κι αυτό διότι ο 23χρονος τα τελευταία 24ωρα διαδίδει ότι πληρώθηκε για να πει ψέματα για την «Κιβωτό του κόσμου», αλλά και τον πατέρα Αντώνιο όταν φιλοξενήθηκε στην εκπομπή τον Δεκέμβριο.

⚽ Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που διεξάγεται στο Μαρόκο, μεταδίδεται μέσω live streaming στο FIFA+ στη χώρα μας, όσο δεν υπάρχει μετάδοση από κάποιο ελληνικό δίκτυο. Φλαμένγκο – Αλ Χιλάλ (7/2, 21:00) και Αλ Αχλι – Ρεάλ Μαδρίτης (8/2, 21:00) τα ημιτελικά. Ακούω πάντως φήμες ότι κανάλι κλείνει τον τελικό, που λογικά θα είναι ανάμεσα σε «Φλα» και «Βασίλισσα».

? Το Final-4 του Διηπειρωτικού στο μπάσκετ εξασφάλισε και θα δείξει την επόμενη εβδομάδα η Cosmote TV με την συμμετοχή τεσσάρων συλλόγων (Μόναστιρ, Τενερίφη, Ρίο Γκράντε Βάλεϊ Βάιπερς και Σάο Πάουλο).


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.