Μιντιάρχης | Οι μισοί γράφουν «αθώος» και οι άλλοι μισοί «ένοχος» για τον Φιλιππίδη…

Μιντιάρχης | Οι μισοί γράφουν «αθώος» και οι άλλοι μισοί «ένοχος» για τον Φιλιππίδη…

Προχωράει η εξαγορά του Alpha από τη Nova, νέα σειρά στην ΕΡΤ.

→ Δένει το γλυκό αναφορικά με την εξαγορά του Alpha από τη Nova. Στην εταιρεία ΕΜSA Media (με μοναδικό μέτοχο τη Star Επενδυτική του ομίλου Βαρδινογιάννη, ιδιοκτήτη του Alpha) αποχωρούν οι Κάρολος Αλκαλάι και Θωμάς Θεοδωρουλάκης και εντάσσονται η Κική Συλβεστριάδου (CEO της Nova Media) και ο Βασίλης Τσίτουρας (Head of Μedia Finance της Nova).

→ Τι θα πει προπαγάνδα; Απλό. Για ακριβώς το ίδιο θέμα, αλλού διαβάζεις τίτλο «Αθώος ο Πέτρος Φιλιππίδης» και αλλού «Ενοχος ο Πέτρος Φιλιππίδης». Για ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο θέμα! Ήρθε η ώρα να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι. Αλήθεια, ποιους βολεύει να προβάλλεται η είδηση περί αθώωσης όταν υπάρχει καταδίκη για δύο απόπειρες βιασμών. Και η καταδίκη ισούται με ενοχή.

 → Το δελτίο του Mega το έχουμε εγκωμιάσει αρκετά – και επί δικαίω. Αλλά το ότι «οι απεσταλμένοι μας ήταν και οι πρώτοι Έλληνες δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στο επίκεντρο του σεισμού της Τουρκίας» χθες, ενώ είχε πάει από προχθές ο Μανώλης Κωστίδης του ΣΚΑΪ, δεν τους τιμά… 

→ Και κάπου όπα, παιδιά…

 → Το συμβόλαιο της Μαρίας Μπεκατώρου με το Mega λήγει το καλοκαίρι και έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του. Η παρουσιάστρια από την πλευρά της είναι θετική στο να συνεχίσει του χρόνου στο μεγάλο κανάλι. 

→ Ο Διονύσης Σαββόπουλος θα μιλήσει στον Φώτη Απέργη  στο Δεύτερο Πρόγραμμα, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στις 14:00, στην εκπομπή «Η κατάλληλη ώρα». Και είναι, λένε από την ΕΡΤ, μία «έντονα προσωπική συνέντευξη». 

→ Για την παρουσίαση του «The Voice» του ΣΚΑΪ συμφώνησε η Φαίη Σκορδά, ως μόνη επιλογή για το κανάλι. 

→ Ο Νίκος Χατζηνικολάου απόψε τα μεσάνυχτα στον ΑΝΤ1 υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον καθηγητή Σταμάτη Κριμιζή. Ο κορυφαίος διαστημικός επιστήμονας αποκαλύπτει τα μυστήρια του σύμπαντος… 

→ Στις αρχές Απριλίου θα αρχίσουν να προβάλλονται σε καθημερινή βάση από την ΕΡΤ1 τα επεισόδια, μικρής διάρκειας, της εύθυμης κοινωνικής σειράς την οποία γράφει και σκηνοθετεί ο Βασίλης Νεμέας («Οι Αυθαίρετοι», «Εκμέκ Παγωτό», «Ρίχτερ Μιούζικ», «Κάτι τρέχει με τους δίπλα») με τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τη Λυδία Φωτοπούλου στο πρωταγωνιστικό δίδυμο. 

→ Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 22:00, το Mega θα μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα Ντόρτμουντ – Τσέλσι για τους «16» του Champions League.


 ?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.