Μιντιάρχης | Στον «πάγο» η Χατζηβασιλείου και ο Βαξεβάνης… στο Mega

Μιντιάρχης | Στον «πάγο» η Χατζηβασιλείου και ο Βαξεβάνης… στο Mega

Εκτός ΑΝΤ1 ο Τσιλιπουνιδάκης, κεραυνοί από το σωματείο του Εθνικού Θεάτρου, τέλος η Χατζηβασιλείου και συνταξιδιώτης Τσίπρας και Ανδρουλάκης.

→ Αλλαγή δεδομένων για τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Αναμενόταν άμεσα, έπεσε στο τραπέζι η ιδέα για Μάρτιο αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι οδεύει για… πάγωμα, τουλάχιστον για αυτή τη σεζόν.

→ Μετά το προσωρινό πάγωμα για το «Dr Oz» με τη Σοφία Αλιμπέρτη και η δεύτερη εκπομπή που ήταν στα σκαριά μπαίνει στην… άκρη. Τι μαγειρεύουν στον ΑΝΤ1;

→ Εκτός ΑΝΤ1 από χθες ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης μετά τις αποκαλύψεις του «Documento» και σχετική απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού στον απόηχο των αποκαλύψεων. Ο δημοσιογράφος εμφανίζεται ως ενδιάμεσος μεταξύ της ΕΥΠ και του δολοφονηθέντος εμπόρου καυσίμων Γιώργου Μήτσου, ο οποίος μάθαινε έτσι ποιοι αριθμοί ήταν «επισυνδεδεμένοι» (με κοριό, δηλαδή).

→ Προπαγάνδας συνέχεια: άλλα συστημικά Μέσα ανέφεραν ότι δεν παραιτήθηκαν όλοι οι καθηγητές του Εθνικού Θεάτρου αλλά έληξε η σύμβασή τους, ο ΣΚΑΪ μετέδωσε ότι παραιτήθηκαν οι αριστεροί καθηγητές του Εθνικού Θεάτρου (σ.σ. τους ζητήθηκε και πιστοποιητικό φρονημάτων;) ενώ η είδηση είναι αυτή καθ’ αυτή. Παραιτήθηκαν. Όλοι. Άλλο θέμα αν έχουν δίκιο ή όχι, δεν μας απασχολεί αυτό εδώ…

→ Ακόμη και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου ανέφερε ότι «επιχειρήθηκε να στηθεί προβοκάτσια από φιλοκυβερνητικά μέσα λέγοντας ότι οι συμβάσεις των καθηγητών είχαν λήξει από τις 29 Ιανουαρίου».

Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης ταξίδεψαν με την ίδια πτήση της Aegean προς τις Βρυξέλλες για τη σύνοδο των Ευρωσοσιαλιστών. Συνεπιβάτες παρατήρησαν πως οι δύο πολιτικοί αρχηγοί δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα, άλλωστε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην οικονομική θέση και αυτός του ΠΑΣΟΚ στην business class.

→ Για να ευθυμήσουμε και λίγο: χθες ο Νίκος Ευαγγελάτος έπαιξε ένα ωραίο θέμα με εγκλωβισμένη του σεισμού του ’99 στη Ρικομέξ να μοιράζεται τις αναμνήσεις της. Έπαιξε και το βίντεο από το αρχείο του Mega, σε ρεπορτάζ (χωρίς να αναφέρεται στο κρόουλ) του… Κώστα Βαξεβάνη.

→ O Alpha ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου, δίχως όμως να αναφερθεί η χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου. Κι αργότερα ανακοίνωσε για δύο χρόνια ότι την ανανέωσε η εταιρεία Barking Well του Νίκου Κοκλώνη.

→ Σε διοικητικές αλλαγές προχώρησε ο όμιλος Δούση με τον Κώστα Καλλιαμπέτσο να αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού διευθυντή, μετά τη μακροχρόνια πορεία του στη θέση του εμπορικού διευθυντή. Τη σκυτάλη της εμπορικής διεύθυνσης την παρέδωσε στη Νέλλη Γιατράκου.

Όπως αποκάλυψε από χθες το Dailymedia, η Formula 1 έκλεισε σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να μην κολλάει το ρημάδι…

→ Τούτο όμως δείχνει ότι στον ΑΝΤ1, για τη συνδρομητική τους υπηρεσία, ενδιαφέρον για αθλητικά «προϊόντα». Γιατί όμως δεν κινήθηκαν τόσο καιρό μετά το Μουντιάλ; Ας πούμε το Κύπελλο Γαλλίας, το Λιγκ Καπ Αγγλίας, το Σούπερ Καπ Ισπανίας ήταν «ορφανά» από τηλεοπτική στέγη εν Ελλάδι και κατέληξαν στο Action24. Υπάρχουν κι άλλες τέτοιες διοργανώσεις. Και όχι μόνο το… Μουντιάλ Γυναικών που μας προμοτάριζαν από τότε ως κάτι τόσο εμπορικό και σπουδαίο…


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.