Μιντιάρχης | Ρεκόρ η Μακρυπούλια, χαράματα η Βούλγαρη, μεταγραφή η Ρεντούμη

Μιντιάρχης | Ρεκόρ η Μακρυπούλια, χαράματα η Βούλγαρη, μεταγραφή η Ρεντούμη

Περί Formula 1 και αποκλειστικότητας, αλλαγές σε εκπομπές, μεταδόσεις, τα πάντα όλα.

→ Η Formula 1, όπως πρώτοι και αποκλειστικά είχατε διαβάσει από το Dailymedia, συνεχίζει στον ΑΝΤ1. Τα νεότερα της ανακοίνωσης ήταν πως κλείδωσε για τρία χρόνια (2023-25) και πως και 23 Grand Prix θα μεταδοθούν από τον «ελεύθερο» ΑΝΤ1 (όπως και τα έξι Sprint Races) ενώ από τον ΑΝΤ1+ όλα τα προκριματικά και οι κατατακτήριες.

→ Συνάδελφοι, αρκετοί (πολλοί θα έλεγα) διαβάζετε τη στήλη αλλά για το αποκλειστικό, προ μιας εβδομάδας, ρεπορτάζ του Νίκου Μποζιονέλου ελάχιστοι, στα δάχτυλα του ενός χεριού, αναφέρατε πηγή. Μην αναφέρουμε Μέσα και βάλουμε λινκς. Απλά κοιταχτείτε στον καθρέπτη και αναρωτηθείτε αν είστε περήφανοι για το κείμενο που γράψατε.

→ Ρεκόρ τηλεθέασης για τη φετινή σεζόν, έκανε τη Δευτέρα η Ζέτα Μακρυπούλια. Το «Rouk Zouk» έκοψε, για άλλη μια φορά, πρώτο το νήμα της τηλεθέασης, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό 12,1 μονάδες: ήταν πρώτο στο δυναμικό κοινό 18-54, στη ζώνη προβολής του, με 23,6%. 

→ Η ψυχαγωγία δίνει χώρο στην ενημέρωση ενόψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών και «Κοινωνία Ώρα Mega» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 05:00 μέχρι τις 09:00. Στις 09:00 θα ξεκινά η Ελεονώρα Μελέτη.

→ Χθες μίλησε στον Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ, αύριο Πέμπτη θα δώσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα ο Αλέξης Τσίπρας. Ήτοι και τα δύο κανάλια του ομίλου Βαρδινογιάννη. Γιατί τόσο κοντινά, έχει να πει κάτι διαφορετικό;

→ Την πρώτη του «μεταγραφή» από τότε που πέρασε στα χέρια του ομίλου ΣΚΑΪ, πραγματοποίησε ο Μέντα 88: τη Βάσια Ρεντούμη αντικαθιστώντας τον Κωστή Λυμπερόπουλο που αποχώρησε με προορισμό τον Easy 97.2.

→ Τα περί «Καλημέρα Ελλάδα» και Γιώργου Λιάγκα τα διαδίδει τεχνηέντως ο ίδιος ο Λιάγκας. Θυμηθείτε το. Όπως θυμηθείτε ότι ο ΑΝΤ1 θα πάει, από του χρόνου, σε λογική Mega: ενημέρωση πρωί πρωί π.χ. 5 με 9, με Μαρία Αναστασοπούλου και μετά Λιάγκα ή Αρναούτογλου ή άλλον.

→ O Nίκος Κοκλώνης έλαβε εξώδικο από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του «J2US». Ο λόγος πίσω από αυτή την κίνηση δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή του Περικλή Κονδυλάτου στο «J2US» ως διάβασα. Ποιος είναι ο Κονδυλάτος, ποιοι είναι όλοι αυτοί; 

→ Ανανέωσε ως το 2027 τα δικαιώματα του US Open στο τένις το Eurosport. 

→ Στις 19:00 σήμερα, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στον επαναληπτικό αγώνα, και για την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup Volley ανδρών. Live από το Cosmote Sport 7. 

→ Η Cosmote TV θα μεταδώσει τους ημιτελικούς και τον τελικό από τον Papa Johns Trophy (το γνωστό Λιγκ Τρόφι), με συμμετοχή συλλόγων League One και League Two στην Αγγλία.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.