Μιντιάρχης | Τα πλάνα Μελισσανίδη για κανάλι και το τηλεφώνημα Μητσοτάκη σε Κωστίδη

Μιντιάρχης | Τα πλάνα Μελισσανίδη για κανάλι και το τηλεφώνημα Μητσοτάκη σε Κωστίδη

Τι λένε οι… κρυφές δημοσκοπήσεις των κομμάτων, πώς το ΚΚΕ άδειασε την Ακρίτα, ποια θα είναι η αντι-Χατζηβασιλείου στον ΑΝΤ1 και ποια εκπομπάρα ετοιμάζεται…

→ Σε Μαξίμου και Κουμουνδούρου έχουν, φυσικά, τις δικές τους δημοσκοπήσεις. Και ξέρουν τι να κάνουν προεκλογικά και πώς. Ενίοτε αυτές διαρρέονται σε φίλα προσκείμενα Μέσα, για προφανείς λόγους (και σκοπούς). Πρόσφατα υπήρξε «εσωτερικό» γκάλοπ που εξέπληξε το κόμμα (ένα από τα δύο) τόσο που κρίθηκε ότι όχι μόνο δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει η ατζέντα αλλά, ίσα ίσα, να ενισχυθεί.

→ Η στήλη συστήνει πάντως στους κ.κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα να μη βιάζονται, ούτε να ενθουσιάζονται με την ενημέρωση που έχουν από παρατρεχάμενους. Και (Κυριάκο, για σένα το λέω) ας γίνει και κάνα debate να έχουμε να γράψουμε και το κατιτίς!

→ Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μανώλη Κωστίδη είχε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αποκάλυψε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία. Τον κάλεσε την πρώτη ημέρα του σεισμού για να δει τι γίνεται εκεί… Σωστός ο πράιμ μίνιστερ!

→ Οι επαφές του Δημήτρη Μελισσανίδη με ιδιοκτήτες περιφερειακών καναλιών συνεχίζονται – με στόχο την απόκτηση τηλεοπτικού σταθμού που θα μπορούσε να αναβαθμίσει το αμιγώς οικονομικό-επιχειρηματικό κανάλι Ναυτεμπορική TV και, μελλοντικά, να διεκδικήσει πανελλαδική άδεια.

→ Ωστόσο δεν είναι και φθηνό το εγχείρημα του «Τίγρη» που έχει… σκάσει ήδη σχεδόν 7 εκατ. ευρώ για το NTV και, όπου ρώτησαν οι άνθρωποί του, άκουσαν ποσά από 20 έως 49 εκατ. ευρώ. Μα καλά, ο τελευταίος δεν έβαζε κι ένα ακόμη να βγει στρογγυλόν το ποσό;

→ Μετά το ναυάγιο της συνεργασίας της Βίκυς Χατζηβασιλείου με τον ΑΝΤ1, ο σταθμός του Αμαρουσίου φαίνεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τρεις γυναίκες παρουσιάστριες για να αναλάβουν το εν λόγω concept. Την Ελίνα Παπίλα (στηρίζω, συμπαθώ πολύ), τη Ράνια Θρασκιά (της ταιριάζει γάντι τέτοια εκπομπή) και τη Χριστίνα Λαμπίρη (ξεπερασμένη). Ποντάρω στην Παπίλα πάντως…

→ Σε περαιτέρω ισχυροποίηση της υπάρχουσας συνεργασίας, μεταξύ της ΕΡΤ και του γαλλικού δημόσιου τηλεοπτικού φορέα TV5MONDE, οδηγεί η νέα συμφωνία που υπεγράφη στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, για την ανταλλαγή ελληνικών και γαλλικών τηλεοπτικών προγραμμάτων.

→ Μόλις 12,2% στο σύνολο του κοινού έκανε τηλεθέαση προχθές το δελτίο του Alpha με καλεσμένο τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σήμερα είναι καλεσμένος στο δελτίο του Star.

→ Σαν δεν ντρέπεται λιγάκι… Η Ελενα Ακρίτα σε ένα από τα podcasts της για το News247 υποστήριξε (με αφορμή τον Σπύρο Μπιμπίλα) ότι «το ΚΚΕ είναι ξεκάθαρα ομοφοβικό κόμμα» επειδή «τον είχε χτυπήσει πάρα πολύ άσχημα». Έξαλλοι ήταν στον Περισσό, ζήτησαν, και πέτυχαν, να κατέβει το εν λόγω απόσπασμα. Άλλωστε τον πρόεδρο του ΣΕΗ τον έχει συναντήσει πλειστάκις ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

→ Η οποία Ακρίτα ακούγεται για το Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Και εις ανώτερα…

→ Εκπομπάρα, έμαθα, ετοιμάζει για το Mega η Δώρα Αναγνωστοπούλου που βρέθηκε για μερικά 24ωρα στη μαρτυρική Τουρκία. Αξιώθηκε άλλη ή άλλος, των «κυβικών» της, να το πράξει; Φυσικά και όχι. 

→ Σε αθλητική εφημερίδα (δεν έμειναν δα και πολλές…) έγινε προσφάτως σύσκεψη και αν δεν βρεθούν έσοδα, και άμεσα, κλείνει ως τέλη του μήνα – κι απομένει μόνο με το site. Ο εκδότης είπε πάντως ότι θα το παλέψει ως τέλους…

→ Θα μου πείτε, ποιες αθλητικές και ποιος ασχολείται; Εδώ χθες έγινε πρωτοσέλιδο… ο Αλέξης Κούγιας για το θέμα των δοκαριών στο Περιστέρι και την ένσταση της ΑΕΚ και των άλλων. Αλήθεια, αν η ΑΕΚ δικαιωθεί στην έφεση, θα το κάνει πρωτοσέλιδο η «Sportday» ή… αβαβά;

→ Πού πήγε να μπλέξει ο ΠΑΟΚ με τη Nova και το γιατί δεν έδειξαν το reply της φάσης το δεύτερο γκολ του Αστέρα. Με την παλιά διοίκηση βέβαια δεν θα του απαντούσαν καν. Με τη νυν, απαντούν χωρίς… να απαντούν. Έτσι πάει.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.