Μιντιάρχης | Ο Κυριάκος, ο Κυριακού και στη μέση (Ανατολή) ο ΑΝΤ1…

Μιντιάρχης | Ο Κυριάκος, ο Κυριακού και στη μέση (Ανατολή) ο ΑΝΤ1…

Παρασκήνιο για τη μεταβίβαση του 30% του ΑΝΤ1 σε σαουδαραβικά χέρια, έκλεισε η Παπίλα, «πετσόκομμα» Παπαδάκη σε Πορτοσάλτε.

→ Νέα τηλεοπτική στέγη για την Ελίνα Παπίλα, η οποία την επόμενη κιόλας εβδομάδα αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο της με τον ANT1 για την εκπομπή που θα παρουσίαζε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Ως είχε… μαντέψει η στήλη από χθες… Μαζί της θα βρίσκεται ο Γιώργος Λάγιος ενώ αναζητείται το τρίτο πρόσωπο που θα ενταχθεί στην εκπομπή.

→ New entries και στον ΣΚΑΪ που το… ρίχνει, ως φαίνεται, στα τηλεπαιχνίδια καθώς απέκτησε και τα δικαιώματα του «Still Standing» (που παρουσίαζε παλιότερα στον ΑΝΤ1 η Μαρία Μπεκατώρου) και του «Μονομάχου».

→ Κι ακούω ότι και για το project, που λένε οι γραμματιζούμενοι, της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1 υπήρξε αλλαγή ρότας και εντέλει θα βγει, με υγεία, ομορφιά, παιδί και διατροφή (σ.σ. πόσο μπανάλ…).

→ Τρίγωνο, όχι των Βερμούδων, υφαίνεται ανάμεσα σε κυβέρνηση, μιντιάρχη (όχι εμένα…) και Σαουδάραβες. Άλλωστε τα προ μηνών face to face του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους βασιλιάδες του πετρελαίου δεν είχε να κάνει μόνο με το Μουντιάλ. Ούτε ήταν μόνος του: είχε εμφανιστεί, μεταξύ τυρού και αχλαδιού, και ο Θοδωρής Κυριακού (αλλά και η Εύα Καϊλή, ειρήσθω εν παρόδω).

→ Τότε, Ιούλιο του 2022, δεν συζητήθηκε μόνο η υποψηφιότητα για το Μουντιάλ του 2030 με συνδιοργάνωση Ελλάδας, Αιγύπτου και Σαουδικής Αραβίας – κι ως αποκάλυψε το «Politico» το 75% των αγώνων θα γίνουν στην Ασία. Συζήτησε ο Κυριακού για επένδυση στον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Ο οποίος αργότερα παρέθεσε γεύμα όπου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Μητσοτάκης, ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, ευρωβουλευτές, Ρώσοι ολιγάρχες, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Εντι Ράμα, καθώς και η Καϊλή αλλά και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς.

→ Και τι είχε προηγηθεί; Η είσοδος του Σαουδάραβα μεγιστάνα Βαλίντ μπιν Ιμπραΐμ αλ Ιμπραΐμ της Middle East Broadcasting Center (MBC Group), στον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ έναντι 225 εκατ. ευρώ, ποσό με το οποίο απέκτησε το 30% του ΑΝΤ1. Αμ, πώς…

→ Όχι πως έχει σημασία αλλά τα τηλεοπτικά δικαιώματα του επόμενου Μουντιάλ (σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό) δεν έχουν κλείσει, δεν έχει εκκινήσει ακόμη η διαδικασία διότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ο τρόπος διεξαγωγής του. με 48 ομάδες, γαρ…  Και στον ΑΝΤ1 εκφράσουν την πεποίθηση ότι… θα το ξαναδείξουν.

→ «Όταν έχεις βολεμένη την τσέπη, είσαι υπέρ των πλειστηριασμών» είπε στο «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκης, και έσφαξε με το μπαμπάκι τον Αρη Πορτοσάλτε (που στον ΣΚΑΪ έλεγε για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας ότι αν σταματήσουν, τότε ο ίδιος δεν θα πληρώσει τη δόση του δανείου για το σπίτι του). Πετσόκομμα…

→ Το δεύτερο μέρος της παραγωγής για τη ζωή του Αγίου Παϊσίου μετατίθεται για την επόμενη σεζόν στο Mega ελέω προεκλογικής περιόδου.

→ Αφιέρωμα στον πατριάρχη του ρεμπέτικου Μάρκο Βαμβακάρη θα μεταδώσει η ΕΡΤ2 απόψε, Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στις 23:30. Πρόκειται για το ντοκιμαντέρ «Μάρκος», το οποίο καταγράφει την επιρροή του μεγάλου συνθέτη στη μουσική.

→ Το νέο pop-up κανάλι Cosmote Cinema Oscars κάνει πρεμιέρα σήμερα, Παρασκευή. Εκτός από τη λαμπερή βραδιά του σημαντικότερου κινηματογραφικού θεσμού παγκοσμίως, το κανάλι θα προβάλλει, για πάνω από έναν μήνα (17 Φεβρουαρίου – 19 Μαρτίου), συνολικά 95 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο. 

→ Για ακόμη μία χρόνια το τελικό αποτέλεσμα του Super Bowl 57 και η επικράτηση των Kansas City Chiefs με 38-35 επί των Philadelphia Eagles περνά σε δεύτερη μοίρα, καθώς όλα τα βλέμματα συγκεντρώθηκαν στα εντυπωσιακά διαφημιστικά σποτ και στο Halftime Show. 182,6 εκατ. τηλεθεατές «στήθηκαν» μπροστά στις τηλεοράσεις ενώ είχε κατά μέσο όρο 7 εκατ. streams, αυξημένα κατά 18% σε σχέση με πέρυσι και κατά 103% σε σχέση με τα τελευταία streams που αφορούσαν στο Super Bowl της Fox το 2020.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.