Μιντιάρχης | Ο φαρισαϊσμός της ΕΣΗΕΑ, ο Σκέρτσος και το Netflix...

Μιντιάρχης | Ο φαρισαϊσμός της ΕΣΗΕΑ, ο Σκέρτσος και το Netflix…

Το πιο σοβαρό θέμα στην περίπτωση Κοκλώνη, το fade out στο brand του Alpha και η νέα κωλοτούμπα των «Παραπολιτικών».

→ Καλό το τρολάρισμα αλλά το θέμα με τον Νίκο Κοκλώνη είναι, ευλόγως, σοβαρό. Δεν ξέρω αν έχει 600 αλλά έχει πολλούς εργαζομένους οι οποίοι ήδη κοιτούν για νέα επαγγελματική στέγη φοβούμενοι τα χειρότερα. Και δεν μιλάω για λίγους. Για δεκάδες.

→ Ως προοίμιο εξελίξεων για το μέλλον (βλ. εξαγορά από τη Nova) που έρχεται θεωρείται το fade out που κάνει ο όμιλος Βαρδινογιάννη με το brand Alpha, το οποίο σταδιακά εγκαταλείπει. Ήδη, ως αναφέραμε τις προάλλες, ο Alpha Radio μετονομάζεται από Τετάρτη 1η Μαρτίου σε Talk Radio. 

→ «Ανεπίτρεπτη και αδιανόητη» χαρακτηρίζει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ τη στοχοποίηση δημοσιογράφων, δικαστικών λειτουργών και αξιωματούχων από τον βουλευτή τού ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη. Μέσω social media έδειξε αντανακλαστικά η ένωση, και σωστά. Για άλλες και άλλες περιπτώσεις όμως, μόκο.

→ Παράδειγμα; Ας πούμε για τη χθεσινή, εμετική ανάρτηση του δημοσιογράφου και συζύγου της Σοφίας Νικολάου, Κωνσταντίνου Δαυλού, θα υπάρξει ανάλογη ανάρτηση ή ανακοίνωση; Τα ρέστα μου πως όχι.

→ Στο χωριό μου το λένε «φαρισαϊσμό», στο δικό σας; 

→ Ο Άκης Σκέρτσος θα είναι ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, προτιμήθηκε έναντι του Δημήτρη Τσιόδρα που ενώ ήταν στο Ποτάμι είχε ανάλογο ρόλο, άρα και την εμπειρία. 

→ Για πολλοστή φορά τα «Παραπολιτικά» προχώρησαν σε επανορθωτική δημοσίευση ύστερα από αγωγή, αναφέροντας εκ νέου ότι έγραψαν πράγματα που ««δεν στηρίζονταν σε επιβεβαιωμένη έρευνα και διασταυρωμένες πληροφορίες. Συνεπώς, δεν ανταποκρίνονταν στην αλήθεια». Τούτη τη φορά αφορούσαν στον διευθυντή ειδήσεων του Open, Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Μιλάμε για ρεπορτεράρες, όχι αστεία. 

→ Τι κι αν ο ίδιος ο Νίκος Πορτοκάλογλου ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής της ΕΡΤ «Μουσικό Κουτί»; Τελικά άλλο είναι το πλάνο. Η μουσική εκπομπή θα συνεχιστεί και του χρόνου αλλά με άλλο φορμάτ: αντί για εβδομαδιαίο πρόγραμμα και 36 επεισόδια τη σεζόν, θα προβληθούν συνολικά μόλις 10 εκπομπές… 

→ Το Netflix μειώνει το κόστος των συνδρομών του σε επιλεγμένες χώρες, καθώς ο ανταγωνισμός στην αγορά του streaming συνεχίζει να αυξάνεται «Πάντα διερευνούμε τρόπους για να βελτιώσουμε την εμπειρία των μελών μας» δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

→ «Formula 1 Show» θα ονομάζεται η σχετική εκπομπή με μετάδοση σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ με αφορμή το πρώτο grand prix της σεζόν στο Μπαχρέιν την Κυριακή 5 Μαρτίου. Παρουσιάζουν οι Τάκης Πουρναράκης και Πάνος Σεϊτανίδης. Μαζί τους θα βρίσκεται ο Κώστας Λεώνης και η Μαρία Θωμά. 

→ Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2023, που διεξάγεται από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη, θα μεταδοθεί στην ΕΡΤ μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ3. Στην περιγραφή των αγώνων οι Περικλής Μακρής, Νίκος Τσώνης και Μιχάλης Μανουηλίδης και στο ρεπορτάζ ο Γρηγόρης Τάτσης.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.