Επιστρέφει ανανεωμένο το «Ρουκ Ζουκ» | Τα 2 νέα παιχνίδια και η ημερομηνία της πρεμιέρας

Μιντιάρχης | Το τηλεοπτικό μέλλον Μουτσινά, Αλιμπέρτη, Σεφερλή και Μακρυπούλια

Τηλεοπτικές μεταγραφές και νέες εκπομπές στο προσκήνιο.

→ Το πρώτο, μετά Τεμπών, γκάλοπ βγήκε από τον ΑΝΤ1, ακολουθούν τουλάχιστον άλλα τρία μέχρι τα τέλη του μήνα. Τα γκάλοπ τούτα, είναι για τον κόσμο. Τα κόμματα έχουν τα δικά τους…

→ Ειρήσθω εν παρόδω ο Νίκος Χατζηνικολάου διαφώνησε, την Πέμπτη on air στον ΑΝΤ1, με τη χρονική στιγμή της δημοσκόπησης, αλλά αποδείχθηκε δις υποκριτής. Αφενός την παρουσίασε στο δελτίο (γιατί δεν μπήκε, ας πούμε, η Ρίτζα Μπιζόγλη;), αφετέρου το επόμενο πρωί (της Παρασκευής) δεν είχε πρόβλημα να ασχοληθεί, παρά τη συναισθηματική φόρτιση των ημερών, με τα εκλογικά και να χρησιμοποιήσει στη ραδιοφωνική εκπομπή του εκπομπή στον Real FM στοιχεία της δημοσκόπησης. 

→ Σήμερα θα γίνει γνωστό από την ΕΣΗΕΑ αν ο δημοσιογραφικός κόσμος απεργήσει μαζί με ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ήτοι την Πέμπτη, ή μια ημέρα νωρίτερα.

→ Δεν είναι σίγουρη η επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη στην μικρή οθόνη. Η προετοιμασία της εκπομπής της στον ΑΝΤ1 είναι σε παραγωγή της εταιρείας του Νίκου Κοκλώνη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Πρόκειται για project βασισμένο στο αμερικάνικο format του «Dr.Oz».

→ Αν δεν προχωρήσει, τότε η Αλιμπέρτη ίσως αναλάβει από τη νέα σεζόν την παρουσίαση του «5Χ5» που θα συνεχιστεί χωρίς τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος με τα τωρινά δεδομένα αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 με προορισμό τον ΣΚΑΪ.

→ Δεν είναι ικανοποιημένοι στο Star με το πρωινό «Breakfast» καθώς η εκπομπή με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου σημειώνει χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης, τα οποία συρρικνώθηκαν ακόμη περισσότερο τις τελευταίες μέρες (αφού προβάλλουν ελάχιστα υλικό από την τραγωδία των Τεμπών, αρνούμενοι να αλλάξουν ρότα).

→ Στο οποίο Star πιθανώς από τη νέα σεζόν να εμφανιστεί ο Νίκος Μουτσινάς. Έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα συνεχίσει σε καθημερινή μετάδοση, συζητώντας μόνο το ενδεχόμενο να αναλάβει εκπομπή για δύο φορές την εβδομάδα. Κάτι που δεν του προσφέρει ο ΣΚΑΪ.

→ Δεδομένη είναι η συνέχιση του «Ρουκ Ζουκ» στον ΑΝΤ1 καθώς έχει επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στη Ζέτα Μακρυπούλια και το κανάλι. Στο τραπέζι έχουν τεθεί και άλλα projects, όπως η παρουσίαση του εβδομαδιαίου ριάλιτι «The Traitors».

→ Ο Σεραφείμ Κωνσταντινίδης ανέλαβε επικεφαλής του ραδιοφώνου (λογικά με το brand του Flash) που ετοιμάζουν Γιάννης Καϋμενάκης και Δημήτρης Μπάκος, αξιοποιώντας το προσωπικό του Action24 και του Attica TV.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.