Μιντιάρχης | Ο Αλαφούζος το πήρε πάνω του με… μεταγραφές

Μιντιάρχης | Ο Αλαφούζος το πήρε πάνω του με… μεταγραφές

Τι είπε για Κανάκη ο Καλυβάτσης, γιατί η Χατζηβασιλείου θυμίζει… Σοφία Νικολάου και ποια καινοτομία κάνει η Cosmote TV.

 → Μπορεί στον…. Παναθηναϊκό να ακολουθεί σφιχτή μεταγραφική πολιτική, στον ΣΚΑΪ όμως ο Γιάννης Αλαφούζος δεν φείδεται χρημάτων. Λίγο ο Μάρκος Σεφερλής, λίγο ο Χρήστος Φερεντίνος, «οπλίζει» το κανάλι για τη νέα σεζόν. Ενώ, μαθαίνω, και για ηχηρές αποχωρήσεις – και ο Νίκος Μουτσινάς δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτές.

→ Ειρήσθω εν παρόδω, αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ από χθες: κόπηκε η τουρκική σειρά «Αδίστακτη Ερωμένη» που έδινε lead in στη Σία Κοσιώνη, το «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά βγαίνει στον αέρα στις 14:50, ακλουθεί στις 17:00 η εκπομπή μαγειρικής «Γειτονιές στο πιάτο» με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και στις 18:00 πήγε το «My Style Rocks» με την Κατερίνα Καραβάτου, μπας και ανεβάσει νούμερα.

→ Γνωστό ότι οι σχέσεις Αντώνη Κανάκη και Σωτήρη Καλυβάτση έχουν… παγώσει εδώ και χρόνια. Ωστόσο δεν δίστασε να τον υποστηρίξει στη… διαμάχη του Κανάκη με την ΕΣΗΕΑ: «Μαύρισε η ψυχή μας. Ας ελπίσουμε ότι θα κάνουμε κάτι όλοι μαζί πια», απάντησε. Έμμεσα μεν, αλλά στήριξε…

→ Δεν υπήρχε συναντίληψη με τον ΑΝΤ1 για το περιεχόμενο της εκπομπής, γι’ αυτό και τελικά αποφάσισε να μην προχωρήσει τη συνεργασία, είπε ο Βίκυ Χατζηβασιλείου στον Θέμη Γεωργαντά. Και είπε ψέματα καθώς το κανάλι (και όχι η ίδια) αποφάσισε να κάνει πίσω.

→ Δεν θυμίζει τη Σοφία Νικολάου που αφού η ΝΔ την πέταξε εκτός ψηφοδελτίων, ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά της;

→ Μέσα στον επόμενο μήνα θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού του Star με τη Βίκυ Καγιά για το μέλλον του συμβολαίου της.

→ «Οχι σε μένα αυτά την έζησα την ΕΡΤ και πριν» είπε ο Κώστας Παπαχλιμίντζος στον καλεσμένο του, Πάνο Σκουρλέτη, που ενώ τον είχαν καλέσει να μιλήσει για τα Τέμπη, τον ρωτούσαν (μαζί με τη Χριστίνα Βίδου) για τον Παύλο Πολάκη. Φάουλ.

→ Δεν αρέσει σε αρκετά «γαλάζια» στελέχη η συχνή, πια, παρουσία του Θοδωρή Ρουσόπουλου στο Star, εκεί όπου διευθύνει η σύζυγός του, Μάρα Ζαχαρέα: το θεωρούν unfair. Άλλωστε ο νόμος της ποσόστωσης εμφανίσεων στα Μέσα δεν βρίσκεται ακόμη σε ισχύ καθώς δεν άνοιξε επίσημα η προεκλογική περίοδος.

→ Άλλα… κόλπα από την Cosmote TV που προσφέρει πλέον ταυτόχρονη θέαση, για πρώτη φορά, σε έως τρεις multiscreen συσκευές, χωρίς περιορισμούς προκαθορισμού χρήσης ΟΤΤ συσκευών τηλεθέασης. Ενδιαφέρον.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.