Eurovision 2023 | Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό

Μιντιάρχης | Η πρωτιά του… Τσίπρα, η euro-Τζένη και οι οφσάιντ Nova & Cosmote TV

Η απορία για τη ΣΕΔΕΑ, η… στενότερη σχέση του ομίλου Βαρδινογιάννη και της United Media και η μετονομασία του FOX.

→ Το δελτίο ειδήσεων του Mega με τη συνέντευξη Αλέξη Τσίπρα στη Ράνια Τζίμα προχθές Τρίτη, πήγε χειρότερα κατά μια μονάδα περίπου από το δελτίο της Δευτέρας αλλά κατάφερε να τερματίσει πρώτο στη ζώνη του, αφήνοντας πίσω, τόσο το δελτίο ειδήσεων του Star όσο και του ΣΚΑΪ. Ήταν και πρώτο σε όλα τα δελτία (ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης) με 15,9% στο σύνολο του κοινού και 14,1% στο δυναμικό κοινό. Ακολούθησε (στη ζώνη των δελτίων των 8) το Star με 12,4% στο σύνολο και 10,2% στο δυναμικό, και το δελτίο του ΣΚΑΪ με 12,2% και 11,8% αντίστοιχα.

→ Τα ΜΜΕ απήργησαν χθες (με τις κλασικές, απεργοσπαστικές εξαιρέσεις…) και σήμερα θα καλύψουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

→ «Λόγω του πλήθους των δημοσκοπήσεων που αναμένεται να δημοσιοποιηθούν ενόψει των επερχόμενων εκλογών, θεωρούμε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό όλοι (δημοσιογράφοι, πολιτικοί, αλλά κυρίως οι πολίτες) να λαμβάνουν υπόψη συγκεκριμένες παραμέτρους κατά την ανάγνωση και ερμηνεία των δημοσιοποιηθέντων στοιχείων» ανέφερε σε ανακοίνωση της η Βαλέρια Τσάμη, πρόεδρος του Συλλόγου Εταιρειών Δημοσκόπησης & Έρευνας Αγοράς.

→ Ουδείς βέβαια κατάλαβε τι θέλει να (μας) πει η κ. Τσάμη. Ποιες παραμέτρους, ας πούμε… τα Τέμπη; Και ποια ερμηνεία; Δεν μας τα λέει καλά…

→ Ακόμη πιο… σφιχτές πλέον οι σχέσεις μεταξύ του ομίλου Βαρδινογιάννη και της United Media – ενόψει και της εξαγοράς του Alpha, για την οποία η στήλη έχει γράψει κατά κόρον. Πρόσφατα UΜ εξαγόρασε το 50% της EMSA Media που ανήκει στη Star Επενδυτική, η οποία παρέχει εμπορικές, τεχνικές, λειτουργικές και μάρκετινγκ υπηρεσίες στο διαδίκτυο και στις συμμετοχές της περιλαμβάνονται sportdog.gr και newpost.gr.

→ «Είμαστε μαζί» ο τίτλος της εκπομπής της Ελίνας Παπίλα, που ξεκινά από το Σάββατο και θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1, στις 17:00. Καλή της επιτυχία, το χρειάζεται διότι το Star της έδωσε μεν την ευκαιρία αλλά την αδίκησε κατόπιν. Μαζί της ο Αντώνης Βλοντάκης, ο Γιώργος Λάγιος και η Νεφέλη Meg (σ.σ. η Ega που είναι;).

→ Η Τζένη Μελιτά αναμένεται να καθίσει δίπλα από την Μαρία Κοζάκου στην παρουσίαση της Eurovision 2023 αντί του Γιώργου Καπουτζίδη που αποφάσισε να απέχει φέτος.

→ Η The Walt Disney Company Greece παρουσιάζει το νέο όνομα και την ανανεωμένη ταυτότητα του καναλιού FOX, καθώς από χθες, Τετάρτη 15 Μαρτίου, το ψυχαγωγικό κανάλι μετονομάζεται σε FX, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του στην Ελλάδα.

→ Το… κατάπιαμε σε όλη τη regular season (aka κανονική περίοδο) της Super League. Λες, ΟΚ, σιγά μην κάτσουν στο ίδιο τραπέζι Nova και Cosmote TV να συνεννοηθούν να μη συμπίπτουν οι αγώνες. Το ανεχτήκαμε την τελευταία αγωνιστική, όπου θα μπορούσαν συνεργατικά να βγάλουν ένα ωραιότατο λεπτό προς λεπτό, μαζί, με όλα τα ματς αλλά πού να το σκεφτούν…

→ Και βλέπεις το πρόγραμμα των play offs και απορείς: μυαλό κουρκούτι; Τας πούμε την Κυριακή 19/3 έχει Βόλο – Ολυμπιακό στις 17:30 και, τσουπ, 19:00 Άρης – ΠΑΟΚ. Και όχι 19:30 ενώ το ΑΕΚ – ΠΑΟ ξεκινά 21:30. Πόσο δύσκολο πια; Την άλλη Κυριακή, 2 του Απρίλη, ακόμη χειρότερα: 18:00 Βόλος – ΠΑΟ, 19:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και 21:00 Ολυμπιακός – Άρης. Τα συγχαρητήρια μου, πάει μπροστά έτσι το προϊόν που πουλάτε…


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.