Μιντιάρχης | Η γκρίνια στον ΑΝΤ1 και τι έδειξαν τα γκάλοπ…

Μιντιάρχης | Η γκρίνια στον ΑΝΤ1 και τι έδειξαν τα γκάλοπ…

Ανανεώσεις γενικών διευθυντών στην ΕΡΤ, αντιφάσεις από την ΕΣΗΕΑ και νέο Δ.Σ. στην ΕΙΙΡΑ.

→ «Η παραφωνία, αρκετών ιστοσελίδων που ανάρτησαν ενημερωτικό περιεχόμενο θα αντιμετωπιστεί στο πλαίσιο των καταστατικών προβλέψεων», προειδοποιεί η ΕΣΗΕΑ για τους προχθεσινούς απεργοσπάστες (σ.σ. και τι θα τους κάνει, δηλαδή;). Ενώ, μια ημέρα νωρίτερα, δήλωνε ικανοποίησή της για την συμμετοχή των δημοσιογράφων στην απεργία…

→ Ο Μάρκος Σεφερλής άφησε τον ΑΝΤ1 στα… κρύα του λουτρού, ο Τζώρτζης Ποφάντης χρεώνεται την εν λόγω αποτυχία (απώλεια για το κανάλι και ενίσχυση για ανταγωνιστικό) και το βάρος πέφτει στη Ζέτα Μακρυπούλια. Το συμβόλαιό της δεν έχει ακόμη ανανεωθεί.

 → Ο Αντώνης Σρόιτερ υποδέχεται στο πλατό της «Αυτοψίας» την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 23:50, στον Alpha τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Κατρούγκαλο και το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Παύλο Χρηστίδη.

 → Στην ανανέωση της θητείας των γενικών διευθυντών της ΕΡΤ έως τις 31 ∆εκεµβρίου 2023 προχώρησε το ∆.Σ. της εταιρείας. Πρόκειται για τους Φώτη Καφαράκη, Κωνσταντίνο Παπαβασιλείου, Γιάννη Βουγιουκλάκη, Μιχάλη Νούτζιεντ, Αρίστωνα Κοντιζά και Ευάγγελο Λουριδά. 

→ Με μότο το «Όλα εκεί έξω, είναι εδώ μέσα», το intronews.gr, το νέο ενημερωτικό site της Alpha Editions, φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη επιλογή ενημέρωσης για τον αναγνώστη, δίνοντας έμφαση στις ειδήσεις σε άμεσο χρόνο. Δομημένο και σχεδιασμένο με ξεχωριστή αισθητική και υπογραφές που κάνουν τη διαφορά, βάζει τη δική του σφραγίδα στην καθημερινή επικαιρότητα και εξελίσσεται σε talk of the (internet) town. 

→ Μία μεγάλη ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού φιλοξενεί το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 21:00 το «Σπίτι με το Mega. Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται την Πίτσα Παπαδοπούλου, την τραγουδίστρια που έχει σφραγίσει με τη μοναδική φωνή της επιτυχίες-σταθμούς στην ελληνική δισκογραφία. 

→ Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΙΡΑ. Πρόεδρος της Ένωσης θα είναι ο Κώστας Φωτόπουλος, ο επικεφαλής των ραδιοσταθμών του ομίλου Βαρδινογιάννη. Στη θέση της αντιπροέδρου θα είναι η Αγγελική Κακαουνάκη του ομίλου ΣΚΑΪ, ενώ πλέον την Frontstage εκπροσωπεί στην Ένωση η Ελένη Τσακίρη, ως γενική γραμματέας, μετά την παραίτηση της Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου από την θέση της προέδρου.

→ Ο τεράστιος Μίμης Παπαϊωάννου δεν είναι πια μαζί μας. Το αρχείο της ΕΡΤ τον αποχαιρετά, ανεβάζοντας στο ert.gr το επεισόδιο της εκπομπής «Σπορ Ιστορίες», από το 1999, που ήταν αφιερωμένο σε εκείνον. Μια εξαιρετική δουλειά του Δημήτρη Χατζηγεωργίου.

→ Συνεργασία με τον BwinΣΠΟΡ FM ξεκινά ο Athletic Radio 104,2 δημιουργώντας το πιο ολοκληρωμένο αθλητικό πρόγραμμα του Ηρακλείου Κρήτης και συνδυάζοντας την κορυφαία ενημέρωση για την τοπική επικαιρότητα με τις αποκλειστικότητες, τα ρεπορτάζ και τις μεταδόσεις από την πρώτη αθλητική συχνότητα της Ελλάδας.

→ Άλλες δύο δημοσκοπήσεις βγήκαν χθες , του Mega και του ΣΚΑΪ. Στο πρώτο, η ΝΔ έχει 26,3% στην πρόθεση ψήφου (σύμφωνα με τη Metron Analysis) και ο ΣΥΡΙΖΑ 20,5% ενώ η Pluse στο φαληριώτικο κανάλι έδωσε 28,5% με 25% αντίστοιχα. Ακόμη, και προσμετρώντας κι αυτές των Marc στον ΑΝΤ1 και MRB στο Open που προηγήθηκαν χρονικά, τα εκλογικά δεδομένα είναι δύο.

→ Πρώτον ότι η Νέα Δημοκρατία είναι απίθανο να χάσει την πρωτιά στις εκλογές. Δεύτερον, ότι είναι εξίσου απίθανο να βγει αυτοδύναμη και μετά τις πρώτες, και μετά τις δεύτερες εκλογές… Άρα; Ας κάνουν τα μαθηματικά ορισμένοι για συγκυβερνήσεις. «Ειδικού σκοπού» θα τις βαπτίσουν τα media…


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.