Μιντιάρχης | Νέες εκπομπές, μετακινήσεις, ριάλιτι και μια λαμπρή… αποτυχία

Μιντιάρχης | Νέες εκπομπές, μετακινήσεις, ριάλιτι και μια λαμπρή… αποτυχία

Το τέλος εκπομπής του ΣΚΑΪ, τα new entries σε Alpha και Star, η νέα σειρά της ΕΡΤ και το νέο deal του Αντετοκούνμπο.

→ Η νέα σεζόν θα έχει μετακινήσεις εκπομπών σε δύο κανάλια. Στον ΣΚΑΪ θεωρούν σχεδόν δεδομένο ότι θα πειστεί η Φαίη Σκορδά να πάει στις 12:00 (αντί για 10:00) ενώ στο Star τα προβληµατικά νούµερα τηλεθέασης του Star στην πρωινή ζώνη… σπρώχνουν τη µετακίνηση της Ζήνας Κουτσελίνη πιο νωρίς, ώστε να ενισχυθεί ενημερωτικά.

→ Παράλληλα, ένα βήμα πριν να κλειστεί το οριστικό deal με το Star είναι ο Νίκος Κοκλώνης, καθώς οι δύο πλευρές φαίνεται πως τα έχουν συμφωνήσει σχεδόν σε όλα σχετικά με το «Fame Story».

Και άμεσα ξεκινά στο Star και ένα ακόμη επιτυχημένο project από το εξωτερικό, το «First Dates»: άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών δίνουν ραντεβού σε ένα πολύ ρομαντικό εστιατόριο και γνωρίζονται εκεί για πρώτη φορά, όπως θα γινόταν και σε ένα πραγματικό πρώτο ραντεβού. Παρουσιάστρια θα είναι η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

→ Γκουγκλάροντας πάντως βρήκα ότι πραγματικό της όνομα είναι Ζενεβιέβ Μάντζαρη, το μικρό της όνομα το έχει πάρει από την Οσία Γενεβιέβης εκ Παρισίων καθώς ο πατέρας της είναι γαλλικής καταγωγής.

→ My style… doesn’t rocks. Ολοκληρώνεται νωρίτερα από το προβλεπόμενο ο φετινός κύκλος του και μάλιστα ο ΣΚΑΪ έχει διαμηνύσει ήδη στον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί πως δεν ενδιαφέρεται για νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας την επόμενη σεζόν. Άλλη μια λαμπρή αποτυχία για την Κατερίνα Καραβάτου, που έχει πάντως συμβόλαιο με την Acun Medya.

→ Αντίθετα, στα… χάι της είναι η Ελένη Τσολάκη που βιώνει μια επιτυχημένη τηλεοπτική χρονιά στο Open και ετοιμάζεται να διαπραγματευτεί νέο συμβόλαιο. Κάποιοι διαρρέουν περί πρότασης του ΑΝΤ1 αλλά δεν ισχύει.

→ Ανεβασμένες και οι μετοχές της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. Και θα συνεχίσει στην παρουσίαση της μεσημεριανής εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Καλύτερα δεν γίνεται» αλλά και, σε συνεργασία του καναλιού με την BarkingWell Media του Κοκλώνη, θα βγάλει και το βραδινό «Secret Song» σε παρουσία της Γερμανού.

→ Μετά από το «Βραχιόλι της φωτιάς», ο Γιώργος Γκικαπέππας επιστρέφει με ακόμη μια μίνι σειρά 8 επεισοδίων στο ERTflix αρχικά και στην ΕΡΤ1 στη συνέχεια. Πρωταγωνιστές δύο μεγάλοι ηθοποιοί, η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Γιώργος Καραμίχος στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Έρημη πόλη».

→ Πρόστιμο ύψους 5.000 επέβαλε το ΕΣΡ στον Άρη Πορτοσάλτε για «προσβολή της προσωπικότητας δημοσίου προσώπου» και «υποβαθμισμένη ποιότητα προγράμματος». Ήταν για εκπομπή του… 2017 (μιλάμε για τρομερά αντανακλαστικά από το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο) με καλεσμένο τον Θεόδωρο Πάγκαλο. Ο οποίος, αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα (ως αναφέρει το σκεπτικό της απόφασης) }χρησιμοποίησε ενίοτε απρεπείς εκφράσεις, όπως “μ@λ@κ@ς”, “τσογλάνι” και “γελοίος”. O Πορτοσάλτε ναι μεν ζήτησε από τον Πάγκαλο να ανακαλέσει τη λέξη «τσογλάνι» αλλά όχι τις υπόλοιπες.

→ Ως σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων συνεχίζει στον τηλεοπτικό σταθμό Attica TV ο Βασίλης Σκουρής καθώς οι παράλληλες υποχρεώσεις του δεν του επιτρέπουν να είναι στη βραδινή εκπομπή.

→ Το πλάνο για τη μετονομασία του Alpha 989 σε Talk 989 μετατίθεται για μετά τις εκλογές τελικά.

→ Η Nova δείχνει όλα τα προκριματικά του Euro 2024 που ξεκίνησαν χθες, την Εθνική παράλληλα με τον Alpha. Απόψε στις 21:45 στο Φάρο της Πορτογαλίας ενάντια στο Γιβραλτάρ και τη Δευτέρα 27/3 στις 19:00 το φιλικό με τη Λιθουανία. Χθες έδειξε και το Ιταλία – Αγγλία και την Κυριακή στις 19:00 θα δείξει το Αγγλία – Ουκρανία.

→ H νέα σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP είναι γεγονός και ανοίγει «αυλαία» ζωντανά και αποκλειστικά στην «πίστα» της Cosmote TV. Ειδικότερα, το τριήμερο 24-26/3 οι λάτρεις των δύο τροχών θα απολαύσουν πλούσια μηχανοκίνητη δράση από τη μεγάλη πρεμιέρα της Πορτογαλίας. Όλη η μηχανοκίνητη δράση από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής 24/3 (12.40) μέχρι και τον αγώνα της Κυριακής 26/3 (15.30), θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 5HD.

→ Νέο deal για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak συμφώνησε να γίνει Brand Ambassador της Betano. Η συνεργασία με τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα που ανακοίνωσε στο Linkedin o Γιώργος Δασκαλάκης, CEO της Kaizen Gaming, και έρχεται σε μια περίοδο επέκτασης για τον ελληνικό όμιλο Εκτός από την Ευρώπη, σήμερα έχει παρουσία στη Βόρεια (Καναδάς) και Λατινική Αμερική, με την Αφρική και συγκεκριμένα τη Νιγηρία να είναι ο επόμενος σταθμός, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες στη μαύρη ήπειρο.

→ Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ορίστηκε εντέλει για τις 27 Μαΐου, φως φανάρι ότι οι εκλογές έχουν… κλειδώσει για τις 21/5. Live η μετάδοση από την Cosmote TV του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (για έδρα ψάχνουν) και σε live delay από την ΕΡΤ.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.