Μιντιάρχης | Τι θα προτιμήσει το Mega, debate… ή Champions League;

Μιντιάρχης | Τι θα προτιμήσει το Mega, debate… ή Champions League;

Προβληματισμός στο megaλο κανάλι.

Επτά… και σήμερα απέμειναν για το debate που, ως όλα δείχνουν, θα λάβει χώρα το βράδυ της Τετάρτης 10 Μαΐου, στις 22:00, με μετάδοση από όλα τα κανάλια. Βασικά… σχεδόν όλα.

Στο Mega επικρατεί προβληματισμός καθώς το ίδιο βράδυ, την ίδια ώρα, θα μεταδώσει τον σούπερ ημιτελικό του Champions League ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ. Ένας ιταλικός «εμφύλιος» που κλέβει την παράσταση και αναμένεται, ευλόγως, να φέρει στο megaλο κανάλι σούπερ τηλεθέαση και, φυσικά, πλούσια διαφημιστικά έσοδα.

Τι θα προτιμήσει το Mega, debate… ή Champions League; Με τα νυν δεδομένα δεν τίθεται θέμα. Το συμβόλαιο με την αρμόδια εταιρεία της UEFA αναφέρει ρητώς περί υποχρέωση μετάδοσης. Νέτα, σκέτα.

Άρα οι εναλλακτική είναι μία, τουλάχιστον προς ώρας. Να μεταδοθεί το debate μέσω Mega Play, ήτοι της υβριδικής πλατφόρμας του Mega και να παίξει σε… κονσέρβα είτε τα μεσάνυχτα είτε με το που τελειώσει το debate (καλές… 2 τη νύχτα δηλαδή).

Όσο για τους δημοσιογράφους; Στη διακομματική τέθηκε όρος οι παριστάμενοι να είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ ενώ, ως κλασικά ισχύει, από την ΕΡΤ θα είναι σε ρόλο συντονιστή και δεν θα κάνει ερωτήσεις: απίθανο να μην είναι ο Γιώργος Κουβαράς. Από ‘κει και πέρα δεν έχει κλείσει κάτι οριστικά. Τον ΑΝΤ1 θα εκπροσωπήσει ο Νίκος Χατζηνικολάου, το Mega μια εκ των Ράνιας Τζίμα ή Νίκης Λυμπεράκη, τον Alpha ο Αντώνης Σρόιτερ, το Star η Μάρα Ζαχαρέα και το Open είτε η Ματίνα Παπαδέα είτε ο Νίκος Στραβελάκης με… αουτσάιντερ για το «ανοιχτό κανάλι» την Ολγα Τρέμη.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.