Μιντιάρχης | Έχει τελικά σχέση με το εκκλησιαστικό κόμμα ΝΙΚΗ ο Βίκτωρας Ρέστης;

Μιντιάρχης | Έχει τελικά σχέση με το εκκλησιαστικό κόμμα ΝΙΚΗ ο Βίκτωρας Ρέστης;

Οι δύο υποψήφιοι του κόμματος Νίκης και πώς συνδέονται με τον εφοπλιστή – καθώς και η διάψευση του ιδίου.

«Ήρθαν σε γνώση μου δημοσιεύματα απολύτως αναληθή και δίχως πραγματικό υπόβαθρο, τα οποία εμπλέκουν το πρόσωπό μου με δήθεν χρηματοδότηση πολιτικών κομμάτων που συμμετείχαν στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου. Αξιώνω να παύσουν οι ψευδείς και ανυπόστατες φημολογίες σε βάρος μου και να μην παίζονται παιχνίδια χρησιμοποιώντας το όνομά μου προς εξυπηρέτηση πρόδηλων, κακόβουλων και ιδιοτελών σκοπιμοτήτων, άλλως θα προσφύγω άμεσα στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια». Τούτα ανέφερε σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ο επιχειρηματίας και εκδότης Βίκτωρας Ρέστης.

Αφορμή για την ανακοίνωση, η εμπλοκή του Ανδρέα Βορύλλα με το φιλοχριστιανικό κόμμα ΝΙΚΗ που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για όποιον διάβασε το πρόγραμμά του (αρνήσεις για εκτρώσεις, πατρίς-θρησκεία-οικογένεια, ως και να επανέλθει η… στολή στα σχολεία, μιλάμε για έπος).

Ο Βορύλλας ήταν επί χρόνια στενός συνεργάτης του Ρέστη και είναι υποψήφιος με το κόμμα αυτό. Και υπάρχει και δεύτερος υποψήφιος που σχετίζεται με τον εφοπλιστή και έχει διατελέσει και αυτός μέλος του διοικητικού συμβουλίου εταιρειών συμφερόντων του εφοπλιστή – όπως παλιότερα στο MTV. Πρόκειται για τον Στυλιανό Κατεβατή, επίσης υποψήφιο με το κόμμα (στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας).

Καπνός υπάρχει. Φωτιά όμως;


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.