Πρώτη φορά «απέναντι» στη Ράνια Τζίμα ο Αλέξης Τσίπρας

Μιντιάρχης | Νέο λουκ και χωρίς… Ανδρέα πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο για τις νέες κάλπες

Άλλαξαν δημοσκόπο στην Κουμουνδούρου και σταμάτησαν οι αντιγραφές του παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ…

Το (κατά Πολάκη) κόπι πάστε του παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ, που καπηλεύτηκε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ, τελείωσε. Ανεπιστρεπτί.

Στον δρόμο για τις κάλπες της 25ης Ιουνίου εξαφανίστηκαν ακόμη και οι αφίσες του Αλέξη Τσίπρα με υψωμένο το δεξί χέρι, που θύμιζαν εκείνες του Ανδρέα Παπανδρέου από τη δεκαετία του ’80 ενώ ουδείς αναφέρεται πλέον… φωναχτά στο «Συμβόλαιο Αλλαγής» του Μαΐου – που θύμιζε τις εμβληματικές λέξεις του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ για το «συμβόλαιο» με τον λαό και την περίφημη «Αλλαγή». Η στροφή του ΣΥΡΙΖΑ άργησε μεν αλλά είναι εντυπωσιακή.

Όπως άργησε να κάνει αλλαγές ο ίδιος ο Τσίπρας. Στις τελευταίες του ομιλίες επιλέχθηκε χαμηλό πόντιουμ για να υπάρχει πιο άμεση επαφή με τον κόσμο, πίσω του εξέδρα με νέους ανθρώπους, μαζί του πρόσωπα από τη νέα εκλογικής επιτροπής που εμφανίζονται και στα ΜΜΕ. Η βιτρίνα άλλαξε.

Μιντιάρχης | Νέο λουκ και χωρίς… Ανδρέα πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο για τις νέες κάλπες

Κύριο πρόσωπο πλέον ο Διονύσης Τεμπονέρας. Ο γιος του αδικοχαμένου συνδικαλιστή Νίκου, εργατολόγος και δικηγόρος έχει εντυπωσιάσει με τις ως τώρα τηλεοπτικές εμφανίσεις του. Είναι να απορεί κανείς γιατί τον είχαν κρυμμένο τόσο καιρό και έδιναν βήμα στους… Κατρούγκαλους.

Παράλληλα τελείωσε

Prorata αντί MRB από την Κουμουνδούρου και η MRB του Δημήτρη Μαύρου, στον οποίο χρεώθηκε η αποτυχία της ερμηνείας των δημοσκοπήσεων για τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Πλέον ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζεται με την Prorata του Άγγελου Σεριάτου, μια εταιρεία που συνεργαζόταν με το (φίλα προσκείμενο στο κόμμα) Attica TV.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.