Μιντιάρχης | Έχει τελειώσει ο Χιώτης από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ - Τι πραγματικά ισχύει

Μιντιάρχης | Έχει τελειώσει ο Χιώτης από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ – Τι πραγματικά ισχύει

Παρά τη διάψευση.

Επίσημα ή όχι δεν έχει σημασία, αλλά ο Βασίλης Χιώτης δεν είναι πλέον ο διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ 100,3. Αυτό λέει το ρεπορτάζ το οποίο δεν προέρχεται από… μία απλή ερώτηση σε κάποιο πρόσωπο του καναλιού του Φαλήρου για το αν ισχύει η απομάκρυνση η όχι.

Το προ ημερών απαράδεκτο σχόλιο του Χιώτη για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη προκάλεσε πολύ έντονες αντιδράσεις. Και ουσιαστικά ήταν αυτό που… πάτησε το κουμπί για τον εξοβελισμό του από τη θέση του διευθυντή του ραδιοφώνου. Ασχέτως αν από το Φάληρο διαρρέουν, βολικά, ότι ο Χιώτης είχε παραιτηθεί εδώ και μέρες – και γιατί το έκρυβαν τότε;

Η αλήθεια είναι όμως πως, εδώ και καιρό, υπάρχουν διαφωνίες με τη διοίκηση σε κάποια θέματα στελέχωσης του ραδιοφώνου, καθώς ο Χιώτης φέρεται να «προμοτάρει» δικά του άτομα. Η απόφαση για την απομάκρυνσή του ελήφθη αλλά θα γίνει, όπως μαθαίνω, αφού κάτσει η σκόνη… Κασσελάκη.


Ο Σπύρος Μάλλης είναι ο νέος διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενώ ο Χιώτης προς το παρόν συνεχίζει με την εκπομπή του. Εκτός κι αν του την κόψει το (νέο) ΕΣΡ, κάτι αρκετά πιθανό…

Το δις εξαμαρτείν, για τον Χιώτη που προ ετών, ως διευθυντής στο Βήμα FM, είχε πει από μικροφώνου ότι ο Αλέξης Τσίπρας ζούσε σε σπίτι που είχε πάρει σε πλειστηριασμό από κάποιον που είχε αυτοκτονήσει λόγω χρεών. Κάτι που επ’ ουδενί δεν ίσχυε.

Τότε είχε απολυθεί, φυσικά, και μετά το σχετικό δικαστήριο ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Τσίπρα.

Ανεπίδεκτος…

Και μαθαίνω επίσης ότι κόβεται και η παρουσία του ως σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.