Πρώτη φορά «απέναντι» στη Ράνια Τζίμα ο Αλέξης Τσίπρας

Μιντιάρχης | Έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ (και) ο «Τσε» του Αλέξη Τσίπρα…

Ο πρώην διευθυντής της Αυγής, Άγγελος Τσέκερης, αποτελεί παρελθόν.

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρώην διευθυντή της «Αυγής», Άγγελο Τσέκερη να αποτελεί παρελθόν από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο δημοσιογράφος και από τους port parole του Αλέξη Τσίπρα για κάποια περίοδο, με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε πως έστειλε e-mail στην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου και της ανακοίνωσε πως αποχωρεί.

Ο πρώην συνεργάτης και πρώην λογογράφος του πρώην πρωθυπουργού ακολούθησε το… ρεύμα των αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ένας «Τσε», όπως τον φωνάζουν χαϊδευτικά κάποιοι φίλοι του, ακολούθησε τον Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίµου όταν έγινε πρωθυπουργός, το 2015 κι το 2018 πήρε στη διεύθυνση της «Αυγής» με στόχο, τότε, να γεφυρώσει την απόσταση που χωρίζει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ από την ιστορική εφηµερίδα.

Μιντιάρχης | Έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ (και) ο «Τσε» του Αλέξη Τσίπρα…

Ποιος ξεχνά ότι τον Μάιο του 2018 είχε προκαλέσει µεγάλη συζήτηση ένα πρωτοσέλιδο της «Αυγής» µε τίτλο «Οφσάιντ µε τις off shore», µε το οποίο στηλίτευε την επιλογή της τότε κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να φέρει µια διάταξη µε την οποία νοµιµοποιούσε τις off shore για υπουργούς, βουλευτές και λοιπούς αξιωµατούχους. Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι το Μαξίµου είχε ενοχληθεί σφόδρα από την πρωτοβουλία της διευθυντικής οµάδας της εφηµερίδας.

Ο Αγγελος Τσέκερης, µολονότι είναι µηχανολόγος-µηχανικός στο επάγγελµα, έχει δουλέψει ως δηµοσιογράφος. Για πάρα πολλά χρόνια διατηρούσε στην «Κυριακάτικη Αυγή» την πετυχηµένη χιουµοριστική στήλη «Κακοήθειες» µαζί µε τον επιστήθιο φίλο του και βουλευτή σήµερα του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Κυρίτση (που επίσης αποχώρησε, την ίδια ημέρα!). Με τον τελευταίο έκαναν για ένα µεγάλο διάστηµα εκποµπή («Νέα κατάσταση, νέα καθήκοντα») στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο».

Ο κ. Τσέκερης βρέθηκε στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα από το 2006, όταν ο τελευταίος ήταν υποψήφιος δήµαρχος Αθηναίων. Υπήρξε ένας από τους λογογράφους του, ενώ τα χρόνια που ο κ. Τσίπρας είναι ένοικος του Μεγάρου Μαξίµου έχει διατελέσει διευθυντής του γραφείου Τύπου και υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασµού.


Τιτιβίσματα στο @mintiarxis, ηλεκτρονικό ταχυδρομείον εις το [email protected].

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.