Μεγάλη συμφωνία της UEFA με το TikTok για το EURO 2020

Μεγάλη συμφωνία της UEFA με το TikTok για το EURO 2020

Και γράφτηκε ιστορία…

Η TikTok έγινε γίνει η πρώτη πλατφόρμα ψηφιακής ψυχαγωγίας που συνεργάζεται με το μεγάλο ποδοσφαιρικό τουρνουά UEFA Euro 2020, το οποίο βέβαια (ελέω κορωνοϊού) διεξάγεται το καλοκαίρι του… 2021.

Η πλατφόρμα στοχεύει ώστε οι φίλαθλοι να μοιράζονται τις εμπειρίες τους στη διοργάνωση EURO 2020, ενώ η UEFA θα κυκλοφορήσει επίσης τον δικό της λογαριασμό TikTok.  Στον ρόλο της ως παγκόσμιου χορηγού, η TikTok θα προσφέρει εφέ AR, κοινώς γνωστά ως φίλτρα και hashtag.

Επίσης, θα υπάρχουν TikTok. Σύμφωνα με δήλωση της UEFA, η TikTok επιδιώκει να ενισχύσει τη φήμη της για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου ώστε να μοιραστούν το πάθος τους για το παιχνίδι, καθώς και να ευαισθητοποιήσουν με το νέο κοινό μέσω της συνεργασίας.

«Ως επίσημος χορηγός, η TikTok θα προσφέρει ένα μέρος όπου οι θαυμαστές μπορούν να παρακολουθούν τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, να μοιράζονται το καλύτερο περιεχόμενο ποδοσφαίρου TikTok και να δημιουργούν τις δικές τους ιδιαίτερες στιγμές, αντιδράσεις και πανηγυρισμούς στο τουρνουά», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.