Εκλεισαν στην Cosmote TV για φέτος Κύπελλο και Σούπερ Καπ Ιταλίας

NBA All Star Game 2021: Η live μετάδοση

Έρχεται…

Το NBA All-Star Game 2021 βρίσκεται προ των πυλών και τη Δευτέρα 8/3, στις 3 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος, οι φίλοι του μπάσκετ θα μεταφερθούν, αποκλειστικά μέσω της Cosmote TV, στο State Farm Arena της Ατλάντα για να παρακολουθήσουν την 70η διοργάνωση του κορυφαίου μπασκετικού θεσμού.

Η μεγάλη γιορτή του αμερικάνικου μπάσκετ θα διεξαχθεί φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της σε μία ημέρα λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών του κορωνοϊού.

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 01:30 (Cosmote Sport 4) με τους διαγωνισμούς δεξιοτήτων (και τριπόντων. Στις 03:00 θα δοθεί το τζάμπολ για να αναμετρηθούν στα παρκέ της Ατλάντα, οι ομάδες του ΛεΜπρον Τζέιμς (Λέικερς, Δύση) και του Κέβιν Ντουράντ (Νετς, Ανατολή), ο οποίος δεν θα αγωνισθεί λόγω τραυματισμού.

Η σύνθεση των ομάδων θα προκύψει μετά την επιλογή των δύο αρχηγών στο NBA All-Star Draft, που θα μεταδοθεί την Παρασκευή 5/3 από την Cosmote TV στις 21:00.

Στο ημίχρονο του αγώνα οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τους κορυφαίους dunkers της λίγκας να «μονομαχούν» στον διαγωνισμό καρφωμάτων. Μετά την ολοκλήρωση του 70ου NBA All-Star Game 2021 η νικήτρια ομάδα θα παραδώσει το χρηματικό έπαθλο που θα λάβει σε φιλανθρωπικό οργανισμό της επιλογής της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.