Ξεκινά η Football League - Oι μεταδόσεις της ΕΡΤ3

Ξεκινά η Football League – Oι μεταδόσεις της ΕΡΤ3

Φουλ μεταδόσεις και αυτό το... Σ/Κ.

Ύστερα από αναμονή μηνών, το πρωτάθλημα της Football League κάνει πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο, με 20 ομάδες σε δυο ομίλους. Το πρώτο χρονικά παιχνίδι του νέου πρωταθλήματος θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3, το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι.

Πρόκειται για το Νίκη Βόλου – Αιγάλεω. Δυο από τις ομάδες του Νοτίου Ομίλου που έχουν θέσει ως βασικό στόχο την άνοδο, θα αναμετρηθούν στο Πανθεσσαλικό. Στην περιγραφή ο Δημήτρης Μπουμπουγιατζής.

Με τις αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Super League 2. Η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει απευθείας δύο παιχνίδια της αγωνιστικής: το Σάββατο 27/3 Μαρτίου στις 14:45 το Ξάνθη – Εργοτέλης σε περιγραφή Γιώργου Τραπεζανίδη και την Κυριακή 28 Μαρτίου στις 14:45 το Ιωνικός – Παναχαϊκή σε περιγραφή Ηλία Χριστογιαννόπουλου.

Η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει απευθείας τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια της 17ης ημέρας της Basket League που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο στις 17:00 το Άρης – ΑΕΚ και στις 20:00 το Παναθηναϊκός – Μεσολόγγι και την Κυριακή 28/3 στις 17:00 το ΠΑΟΚ – Κολοσσός και στις 20:00 το Λάρισα – Περιστέρι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.