Τηλεοπτικά δικαιώματα Μουντιάλ 2022: Τι ισχύει

Τηλεοπτικά δικαιώματα Μουντιάλ 2022: Τι ισχύει

θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου 2022.

Σκληρη είναι η μάχη που δίνουν τα τηλεοπτικά κανάλια, ιδιωτικά και συνδρομητικά για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μετάδοσης του Παγκοσμίου , που θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ το 2022 και, δη, τέλη Νοεμβρίου και αρχές Δεκεμβρίου (ελέω θερμοκρασίας στη εν λόγω χώρα).

Την τηλεοπτική κάλυψη του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού γεγονότος στον πλανήτη, διεκδικούν Nova, EPT, ANT1 και Mega, που, μάλιστα, μπήκαν σε δεύτερο γύρο προσφορών. Ο πλειοδότης από τη διαδικασία αναμένεται να αναδειχθεί σύντομα και γνώστες της αγοράς δεν αποκλείουν ακόμη και τη σύμπραξη δύο καναλιών ή της Nova με ιδιωτικό.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022  θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου εκείνης της χρονιάς, εξαιτίας της έντονης ζέστης που επικρατεί στη χώρα κατά τους θερινούς μήνεςενώ οι αγώνες θα ολοκληρωθούν σε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα 28 ημερών.

Θα είναι επίσης το πρώτο Μουντιάλ θα πραγματοποιηθεί σε αραβική χώρα και επίσης το πρώτο σε μουσουλμανική ενώ θα είναι το δεύτερο στην Ασία μετά τη συνδιοργάνωση του 2002 από Νότια Κορέα και Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.