Ημιτελικά Europa League: H τηλεοπτική μετάδοση

Ημιτελικά Europa League: H τηλεοπτική μετάδοση

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρόμα και Βιγιαρεάλ - Άρσεναλ για μια θέση στον τελικό.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρόμα και Βιγιαρεάλ – Άρσεναλ είναι τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του UEFA Europa League που θα αναμετρηθούν την Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου για μια θέση στον μεγάλο τελικό, που θα γίνει στo Γκντανσκ της Πολωνίας.

Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από την Cosmote TV, όπως και οι αγώνες ρεβάνς που θα πραγματοποιηθούν στις 6 Μαΐου.

Όλη η αγωνιστική δράση θα καλυφθεί δημοσιογραφικά από την εκπομπή «UEFA Europa League Show» με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, με ζωντανές συνδέσεις με τα δύο γήπεδα που θα διεξαχθούν τα ματς της βραδιάς.

Στο «Ολντ Τράφορντ» το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, η Γιουνάιτεντ, υποδέχεται τη Ρόμα, σε μια προσπάθεια να πάρει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Στην περιγραφή του αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρόμα θα είναι ο Πέτρος Δριτσάκος. Στο, δε, «Θεράμικα» η Βιγιαρεάλ θα φιλοξενήσει την Άρσεναλ, με κεντρικό πρόσωπο τον προπονητή των Ισπανών, Ουνάι Έμερι, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με τους «κανονιέρηδες» με τους οποίους είχε φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης, το 2019. Τον αγώνα Βιγιαρεάλ – Άρσεναλ θα περιγράψει ο Τόλης Χριστοφοράκης.

Μετά τη λήξη των δύο αγώνων το «UEFA Europa League Show» επιστρέφει για τη σύνοψη όσων έγιναν στη βραδιά, τα καλύτερα στιγμιότυπα και την ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.