Πόσους συνδρομητές έχουν Cosmote TV και Nova;

Μένει Nova η Serie A και Cosmote TV το ΝΒΑ!

Πυρετός στα τηλεοπτικά δικαιώματα…

Αλλάζει, ως όλα δείχνουν, ο χάρτης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ως γνωστόν, από τη νέα σεζόν, 2021-22 καθώς εδώ και καιρό η Nova εξασφάλισε τόσο την Bundesliga όσο και την Primera Division, τηλεοπτικά δικαιώματα που είχε επί σειρά ετών η Cosmote TV.

Η οποία Cosmote TV όμως έκανε ρελάνς όχι μόνο ανανεώνοντας τα δικαιώματα του Champions League και το Europa League αλλά πήρε (επίσης για μια 3ετία) και αυτά του νεοσύστατου Conference League. Εκκρεμούν όμως και άλλα. Ως έχουμε αναφέρει από καιρό, η γαλλική Ligue 1 που μεταδίδεται από τη Nova, θα συνεχίσει εκεί καθώς οι διαπραγματεύσεις είναι σχεδόν τελειωμένες.

Το θέμα για την ιταλική Serie A φαίνεται λοιπόν έκλεισε, και για την επόμενη διετία θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, στη Nova, αυτή τη φορά «πακέτο» με το Coppa Italia.

Οπερ μεθερμηνευόμενον, τέσσερα από τα top-5 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα μεταδίδονται από τη νέα σεζόν από τη Nova, με την Cosmote TV να έχει συμβόλαιο με την Premier League ως και το 2021-22 αλλά ο διαγωνισμός για την τριετία 2022-25 θα διενεργηθεί το καλοκαίρι. Πολύ κρίσιμος.

Υπήρξε όμως ρελάνς από την Cosmote TV καθώς… απάντησε, πληρώνοντας αδρά, στον πακτωλό χρημάτων που μοιράζει η νέα ιδιοκτήτρια της Forthnet / Nova, η United Group, και κέρδισε τη… μάχη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ανανεώνοντας το deal με το ΝΒΑ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.