Ο Σωτηρακόπουλος τα αλλάζει όλα: Η Premier League κάνει σέντρα αποκλειστικά στο Novasports!

Ο Σωτηρακόπουλος τα αλλάζει όλα: Η Premier League κάνει σέντρα αποκλειστικά στο Novasports!

Its’ coming home, από την Παρασκευή 5/8 και για τις επόμενες 6 σεζόν, με 380 αγώνες κάθε χρόνο, με το δικό της κανάλι Novasports Premier League.

Όπως είχε πρώτο ενημερώσει το Dailymedia.com.gr, η Νova είχε εξασφαλίσει την υπογραφή συνεργασίας με τον κορυφαίο Έλληνα sportscaster, Χρήστο Σωτηρακόπουλο και αυτό θα έφερνε ένα τσουνάμι εξελίξεων και στις μεταδόσεις που θα εξασφάλιζε για τα επόμενα χρόνια. Όπως ακριβώς έγινε με την Premier League.

Η αναμονή τελείωσε. H Premier League, το δημοφιλέστερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον κόσμο, κάνει σέντρα αποκλειστικά στο Novasports! Από την Παρασκευή 5 Αυγούστου και για τις επόμενες έξι σεζόν, έως και το 2028, οι φίλοι του ποδοσφαίρου και συνδρομητές της NovaWind, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν ζωντανά και αποκλειστικά και τις 380 συναρπαστικές αναμετρήσεις, ετησίως, της Premier League. Το Novasports, με την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα και με τη φωνή του κορυφαίου Έλληνα σπορτκάστερ Χρήστου Σωτηρακόπουλου θα καλύψει με τον αρτιότερο και πληρέστερο τρόπο το πρωτάθλημα που συγκινεί εκατομμύρια φιλάθλους ανά τον κόσμο.

Its coming home! Η Premier League και το Novasports προσκαλεί τους φίλους της να είναι εκεί! Με το δικό της κανάλι, το Novasports Premier League, με τις σπέσιαλ εκπομπές πριν και μετά τους αγώνες, «Premier League Kick Off» & «Premier League The Show», με ειδικές αναλύσεις, συνεντεύξεις, σχόλια, αφιερώματα, και όλα αυτά μέσα από την κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας που θα φέρνει κάθε εβδομάδα στις οθόνες των συνδρομητών NovaWind τους καλύτερους! Τους κορυφαίους παίκτες, μεταξύ αυτών και τον δικό μας Κώστα Τσιμίκα της Λίβερπουλ, τον Σαλάχ, τον Χάαλαντ, τους κορυφαίους προπονητές, Πεπ Γκουαρντιόλα, Γιούργκεν Κλοπ, Τόμας Τούχελ, τα κορυφαία club με τους πολυάριθμους φιλάθλους και στην Ελλάδα, όπως η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, η Κυπελλούχος και φιναλίστ του τελικού Champions League Λίβερπουλ, η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ, η Τότεναμ, οι ιστορικές ομάδες όπως οι Άστον Βίλα, Έβερτον, Λιντς, Γουλβς, Νιουκάστλ, Σαουθάμπτον, Νότιγχαμ Φόρεστ, κ.α. και τα καλύτερα γήπεδα «Anfield», «Old Trafford», «Emirates», «Stamford Bridge», «Etihad Stadium», κ.α. σε ένα μοναδικό ποδοσφαιρικό υπερθέαμα.

Η σέντρα για τη φετινή σεζόν θα δοθεί την Παρασκευή 5/8 στις 22:00 με την αναμέτρηση Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ ενώ οι υπόλοιποι αγώνες που θα απολαύσουν στο Novasports οι λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου είναι Φούλαμ – Λίβερπουλ (6/8, 14:30), Τότεναμ – Σαουθάμπτον (6/8, 17:00), Νιούκαστλ-Νότιγχαμ Φόρεστ (6/8, 17:00), Λιντς Γιουνάιτεντ – Γουλβς (6/8, 17:00), Μπόρνμουθ – Άστον Βίλα (6/8, 17:00), Έβερτον – Τσέλσι (6/8, 19:30), Λέστερ – Μπρέντφορντ (7/8, 16:00), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον (7/8, 16:00) και Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι (7/8, 18:30).

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.