Ρεάλ – Αϊντραχτ. Έχει UEFA Super Cup απόψε, πού θα το δούμε;

Ρεάλ – Αϊντραχτ. Έχει UEFA Super Cup απόψε, πού θα το δούμε;

Μετάδοση και περιγραφές

Η Ρεάλ Μαδρίτης, ως κάτοχος του UEFA Champions League και η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, ως κάτοχος του UEFA Europa League, θα έρθουν αντιμέτωπες στο πλαίσιο του UEFA Super Cup 2022 απόψε στις 22:00 στο «Ολίμπιασταντιον» του Ελσίνκι.

Ο αγώνας μεταδίδεται και από το Mega μα και από την Cosmote TV, και από το Cosmote Sport 1HD και σε ανάλυση 4Κ – μέσα από το Cosmote Sport 4K της streaming υπηρεσίας της Cosmote TV.

Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της Cosmote TV θα μεταφέρει τον παλμό και τη δράση του αγώνα, ξεκινώντας από τις 21.00 με την εκπομπή «UEFA Super Cup Pregame». Με το σφύριγμα της λήξης, οι καλύτερες φάσεις, συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και όλο το παρασκήνιο θα έρθουν μέσα από την εκπομπή «UEFA Super Cup Postgame».

Το, δε, Mega ανοίγει και φέτος τη νέα καυτή σεζόν του UEFA Champions League με την «ελεύθερη» μετάδοση του UEFA Super Cup. Την αναμέτρηση περιγράφουν ο Αντώνης Κατσαρός και ο Γιώργος Χελάκης.

Πριν από την έναρξη του ματς, ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος, στην pre game εκπομπή που ξεκινά στις 21:30, μας θυμίζουν τους προηγούμενους τελικούς UEFA Super Cup και μας μεταφέρουν την ατμόσφαιρα πριν τη σέντρα με ζωντανές συνδέσεις με το Ελσίνκι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.