Έκαναν πίσω με τις φωτογραφίες της σορού του Γιώργου Καραϊβάζ

Πληρώνεις για να δεις μόνο την ομάδα σου! Τα κανάλια της Cosmote TV

Λεπτομέρειες και… οδηγίες.

Την εμφάνισή τους έκαναν εδώ και μερικά 24ωρα τα… σπέσιαλ τα κανάλια του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, στο μπουκέτο της Cosmote TV.

Τρία ειδικά κανάλια αφιερωμένα στις ομάδες του τέως… ΠΑΟΚ. Και τα τρία είναι κανάλια υψηλής ευκρίνειας (HD) και συνοδεύονται από τον τίτλο «Super League Pass».

Οι συνδρομητές θα εντοπίσουν τις νέες προσθήκες στις θέσεις 311 (ΑΕΚ), 312 (Ολυμπιακός), 313 (Παναθηναϊκός) ενώ οι κάτοχοι των ευρυζωνικών over the top υπηρεσιών τα βρίσκουν μαζί με τα υπόλοιπα αθλητικά κανάλια της πλατφόρμας.

Από τα Cosmote Sport Ολυμπιακός Super League Pass, Cosmote Sport Παναθηναϊκός Super League Pass και Cosmote Sport ΑΕΚ Super League Pass θα μεταδίδονται, ευλόγως, ζωντανά οι εντός αγώνες των εν λόγω ομάδων, τα τηλεοπτικά δικαιώματα των οποίων έχει η Cosmote TV.

Πληρώνεις για να δεις μόνο την ομάδα σου! Τα κανάλια της Cosmote TV

Το… μυστικό όμως είναι το συνθετικό «pass» στην ονομασία των εν λόγω καναλιών. Τούτο καθώς η Cosmote TV θα λανσάρει ένα pay per view status, δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν με συνδρομή το κανάλι της ομάδας τους, ανεξαρτήτως από το υπόλοιπο περιεχόμενο.

Φυσικά οι αγώνες θα μεταδίδονται κανονικά στα αθλητικά κανάλια Cosmote Sport της πλατφόρμας…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.