Απόλλων Λεμεσού – Ολυμπιακός | Η τηλεοπτική κάλυψη

Απόλλων Λεμεσού – Ολυμπιακός | Η τηλεοπτική κάλυψη

Από την Cosmote TV.

Το «ταξίδι» του Ολυμπιακού στην Ευρώπη συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα, με μοναδικό προορισμό την Cosmote TV. Μετά την πρόκρισή τους επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας, οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν στα play offs του UEFA Europa League με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού, διεκδικώντας μια θέση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων θα γίνει επί κυπριακού εδάφους, την Πέμπτη 18/8 (20:00, Cosmote Sport 1HD), ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», την Πέμπτη 25/8 (22:00, Cosmote Sport 1HD).

Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα συνοδεύσει και σε αυτό το «ταξίδι» τον Ολυμπιακό. Πριν τη σέντρα των κρίσιμων ματς των «ερυθρόλευκων», η ειδική pre game εκπομπή με τους Τόλη Χριστοφοράκη και Αντρέα Παλομπαρίνι θα μας βάλει στο κλίμα των αναμετρήσεων. Στην περιγραφή θα είναι ο Γιώργος Θαναηλάκης, στο ρεπορτάζ ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος και στην αρχισυνταξία ο Κώστας Ψάρρας.

Μετά το τέλος των αγώνων, η post game εκπομπή θα μεταφέρει στους τηλεθεατές όλο το ρεπορτάζ, τα τελευταία νέα των δύο ομάδων και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.